העוגה של הל לי
העוגה של הל לי יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 375 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא עוגיות חמאה ביסקוויט, סוכר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ רציני אוכל יש 17 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: עוגת הל, עוגת הל כתומה, ו הל עוגת זעפרן.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קרם, אבקת קקאו, סוכר, זרעי הל, ומלח. עם מיקסר חשמלי או להקציף, שוט עד קרם יוצר פסגות נוקשות.
בצלחת עוגה או צלחת רחבה, רדודה, לשלב חלב ויין. זמן קצר לטבול ביסקוויטים בתערובת חלב-יין, על 5 שניות, ולאחר מכן לארגן שכבה אחת 9 על 13 מחבת עוגה (כ 18 עוגיות לכל שכבה). באמצעות מרית אופסט, להפיץ 1/4 של קצפת בשכבה דקה, אפילו על פני ביסקוויטים, דואג לא לקרוע את השכבה.
חזור עם שלוש שכבות נוספות של ביסקוויטים וקצפת, כיסוי עם ניילון נצמד, ומקרר במשך ארבע שעות (או עד לילה).