העולם הישן פרג זרע רול
רול פרג העולם הישן עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם זרעי פרג, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: העולם הישן פרג זרע רול, פרג זרע רול, ו פרג זרע רול.
הוראות
מניחים זרעי פרג לתוך מעבד מזון ולעבד עד זרעים הם הקרקע, על 1 דקה.
מערבבים זרעי פרג עם 3/4 כוס סוכר, 1 כף חמאה מומסת, מיץ לימון, וחלב חם בקערה; מערבבים לשלב. מכסים מילוי זרעי פרג ומקררים תוך כדי הכנת לחם (מילוי ייקבע ויעבה ככל שיתקרר).
מערבבים שמרים עם מים ו 2 כפות סוכר בקערה קטנה. לאפשר לעמוד עד שמרים יוצר שכבת שמנת.
לטאטא קמח עם מלח בקערה; להשתמש חותך מאפה לחתוך 1/4 כוס חמאה לתוך תערובת הקמח עד התערובת דומה פירורים גסים.
יוצקים תערובת שמרים וחלמון ביצה לתוך תערובת קמח ומערבבים לעשות בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש עד חלק וקפיצי מעט, על 5 דקות. אם הבצק דביק מדי, ללוש יותר קמח, על 2 כפות בכל פעם.
חותכים את הבצק ל 2 חתיכות שוות.
מגלגלים כל חתיכה החוצה לתוך מלבן 12x16 אינץ'.
מורחים חצי זרעי פרג מילוי על כל מלבן, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים את הגבול 1 אינץ ' בחזרה על המילוי מכל הצדדים ולחץ למטה.
הרם את הצד הקצר יותר של מלבן הבצק ומגלגל אותו כמו גליל ג ' לי; חזור עם מלבן שני. קמצוץ מסתיים יחד או טאק מסתיים תחת כדי למנוע מילוי דולף החוצה.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף; מקום גלילי התפר הצדדים על גיליון האפייה ולאפשר לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הכה ביצה לבן בקערה עד קצף; מברשת את הלחמניות עם ביצה מוכה לבן.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב כהה על גבי, 30 עד 40 דקות.
הסר מהתנור לכסות לחמניות עם מגבת מטבח נקייה עד מגניב כדי לשמור על הקרום רך. מגניב לגמרי לפני חיתוך.