קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

העולם הישן פרג זרע רול

העולם הישן פרג זרע רול
רול פרג העולם הישן עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם זרעי פרג, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: העולם הישן פרג זרע רול, פרג זרע רול, ו פרג זרע רול.

הוראות

1
מניחים זרעי פרג לתוך מעבד מזון ולעבד עד זרעים הם הקרקע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים זרעי פרג עם 3/4 כוס סוכר, 1 כף חמאה מומסת, מיץ לימון, וחלב חם בקערה; מערבבים לשלב. מכסים מילוי זרעי פרג ומקררים תוך כדי הכנת לחם (מילוי ייקבע ויעבה ככל שיתקרר).
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים שמרים עם מים ו 2 כפות סוכר בקערה קטנה. לאפשר לעמוד עד שמרים יוצר שכבת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לטאטא קמח עם מלח בקערה; להשתמש חותך מאפה לחתוך 1/4 כוס חמאה לתוך תערובת הקמח עד התערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים תערובת שמרים וחלמון ביצה לתוך תערובת קמח ומערבבים לעשות בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש עד חלק וקפיצי מעט, על 5 דקות. אם הבצק דביק מדי, ללוש יותר קמח, על 2 כפות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
7
חותכים את הבצק ל 2 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מגלגלים כל חתיכה החוצה לתוך מלבן 12x16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מורחים חצי זרעי פרג מילוי על כל מלבן, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים את הגבול 1 אינץ ' בחזרה על המילוי מכל הצדדים ולחץ למטה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
10
הרם את הצד הקצר יותר של מלבן הבצק ומגלגל אותו כמו גליל ג ' לי; חזור עם מלבן שני. קמצוץ מסתיים יחד או טאק מסתיים תחת כדי למנוע מילוי דולף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
קו גיליון אפייה עם נייר קלף; מקום גלילי התפר הצדדים על גיליון האפייה ולאפשר לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הכה ביצה לבן בקערה עד קצף; מברשת את הלחמניות עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב כהה על גבי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
הסר מהתנור לכסות לחמניות עם מגבת מטבח נקייה עד מגניב כדי לשמור על הקרום רך. מגניב לגמרי לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)