העוף אלפרדו של קים
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . אם יש לכם גבינת פרמזן, אפונה, שום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: עוף עניבת פרפר אלפרדו, סיר אחד עוף אלפרדו, ו עוף אלפרדו.
הוראות
במחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, שמן זית חום שום לטחון במשך 2 דקות.
מוסיפים עוף, פלפל ותבלינים איטלקיים, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהעוף כבר לא ורוד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד מרק בצל, מרק פטריות שמנת, חלב ומים.
מוסיפים אפונה ופרמזן עוף, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
בעוד הרוטב הוא רותח, להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. לזרוק פסטה עם רוטב לשרת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo