העוף המטוגן הדרומי של ברטון עם רוטב לבן
העוף המטוגן הדרומי של ברטון עם רוטב לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 477 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות ו -50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח בצל, קמח ערבוב מהיר, מלח ופלפל גרוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 77%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: עוף מטוגן דרומי עם רוטב, עוף מטוגן דרומי עם רוטב כפרי, ו טאקו עוף מטוגן דרומי עם רוטב בייקון.
הוראות
להקציף בקערה חלב חמאה, אבקת בצל, פטרוזיליה, טרגון, מרווה, פפריקה ו -1 כפית פלפל קאיין.
מניחים חתיכות חזה עוף בתערובת חלב חמאה, מערבבים לציפוי ומשרים במקרר לפחות 8 שעות (עד 2 ימים).
מסננים חתיכות עוף במסננת.
מערבבים 2 כוסות קמח לכל מטרה, מלח שום, מלח בצל, 1 כפית פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור בשקית ניילון כבדה וניתנת לסגירה חוזרת.
להקציף ביצים עם 2 כפות חלב בקערה; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מחממים שמן זרעי ענבים במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה עד שקורט קמח צנח לשמן רוחש.
מניחים 1/2 כוס קמח לכל מטרה לקערה רדודה.
לחץ על נתחי עוף לקמח לא מתובל, טבל בתערובת ביצים והניח בשקית ניילון של קמח מתובל. סגור שקית ולנער עוף מעיל.
מטגנים עוף מצופה בשמן חם עד להזהבה, 8 עד 12 דקות בצד הראשון ו -6 עד 8 דקות בצד השני.
מסננים שמן ומשאירים 1/4 כוס שמן במחבת. הפחיתו את החום לבינוני.
הקציפו קמח וחלב ערבוב מהיר לשמן חם עד לאיחוד. הביאו רוטב לרתיחה ובשלו, תוך הקצפה מתמדת, עד להסמכה וקרמית, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מגישים רוטב עם עוף מטוגן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. שלוס וולראדס ריזלינג ספטלס עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה]()
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.