העוף המטוגן של אפריל אורז
אם יש לך חמאה, מלח, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מתכונים דומים: סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד, טוסטים של אפריל בלומפילד עם חמאת רמפה וביצי שליו מטוגנות, ו עוף מטוגן אורז.
הוראות
בסיר להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. עוף חום בחמאה ועונה עם מלח לפי הטעם. שים את העוף בצד.
מעבירים אורז מבושל למחבת שבה התבשל העוף, תוך ערבוב לחום.
במחבת נפרדת, לטרוף ביצים.
לאורז להוסיף עוף, פטריות, בצל ירוק, ביצים ורוטב סויה לפי הטעם.