העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר
עוף צלוי פשוט האהוב של תומאס קלר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 86 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1315 קלוריות. אם יש לכם פלפל, חרדל דיז'ון, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון, ו עוף מטוגן בחמאה של תומאס קלר.
הוראות
מחממים את התנור ל 232°. לשטוף את העוף, ולאחר מכן לייבש אותו היטב עם מגבות נייר, מבפנים ומבחוץ. ככל שזה פחות חם, כך החום יבש יותר, כך טוב יותר.מלח ופלפל בחלל, ואז מסבך את הציפור. קשקשים לא קשה, ואם אתה צולה עוף לעתים קרובות, זה טכניקה טובה להרגיש בנוח עם. כאשר אתה מסבך ציפור, הכנפיים והרגליים להישאר קרוב לגוף; הקצוות של מקלות התיפוף לכסות את החלק העליון של השד ולשמור אותו מהתייבשות. טרסינג עוזר העוף לבשל באופן שווה, וזה גם עושה לציפור קלויה יפה יותר.עכשיו, מלח את העוף—אני אוהב גשם המלח על הציפור, כך שיש לו ציפוי אחיד נחמד שיוביל עור פריך, מלוח, טעים (כ 1 כף). כאשר הוא מבושל, אתה עדיין צריך להיות מסוגל לעשות את המלח אפוי על העור הפריך. מתבלים לפי הטעם עם פלפל.
מניחים את העוף במחבת sauté או במחבת צלייה, וכאשר התנור הוא עד לטמפרטורה, לשים את העוף בתנור. אני משאיר את זה לבד—אני לא למרוח את זה, אני לא מוסיף חמאה; אתה יכול אם אתה רוצה, אבל אני מרגיש את זה יוצר קיטור, שאני לא רוצה. לצלות אותו עד שזה נעשה, 50 עד 60 דקות.
מוציאים אותו מהתנור ומוסיפים את הקורנית, אם משתמשים בה, למחבת. למרוח את העוף עם מיצי קורנית ולתת לו לנוח במשך 15 דקות על קרש חיתוך.
הסר את החוט. תפריד את האגף האמצעי ותאכל את זה מיד.
הסר את הרגליים והירכיים. אני אוהב להוריד את עמוד השדרה ולאכול אחת מהצדפות, שתי חתיכות הבשר העסיסיות המוטמעות כאן, ולתת את השנייה לאדם שאני מבשל איתו. אבל אני לוקח את תחת העוף לעצמי. אף פעם לא הבנתי למה האחים שלי תמיד רבו על הקצה המשולש עד שיום אחד קיבלתי את השומן הפריך והעסיסי בעצמי. אלה הפרסים של הטבח.
חותכים את השד באמצע ומגישים אותו על העצם, עם מפרק כנף אחד עדיין מחובר לכל אחד. ההכנה לא אמורה להיות superelegant. למרוח את הבשר עם חמאה טרייה.
מגישים עם חרדל בצד, אם תרצו, סלט ירוק פשוט. אתה תתחיל להשתמש בסכין ומזלג, אבל תסיים עם האצבעות שלך, כי זה כל כך טוב.