קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

העוף הצלוי של מישל

העוף הצלוי של מישל
אם יש לך רוטב סויה, שאלוט, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קארי עוף קוקוס של מישל, החזיר האפוי של מישל, ו תירס הקרמל של מישל.

הוראות

1
עוף זין בכל רחבי עם מזלג כדי ליצור פתחים לתבלינים לחדור. בקערה קטנה לשלב את השום, שאלוט, בצל, ג ' ינג 'ר, רוטב צדפות, רוטב סויה כהה, רוטב סויה קל, קטשופ, רוטב צ' ילי ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה כההרוטב סויה כהה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
רוטב צדפותרוטב צדפות
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים יחד.
3
מניחים עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ולשפשף את תערובת הרוטב לתוך העוף. מכסים ומקררים. להשרות לפחות 4 שעות או לילה אם אפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר כיסוי ועוף צלוי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. פנה לצד השני וצלה במשך 30 דקות נוספות, או עד שהעוף מבושל דרך, זהוב בצבע ומיצים לרוץ ברור. למרוח לעתים קרובות עם מרינדה תוך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים עם מלפפונים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו