קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

העוף הצלוי של מישל

העוף הצלוי של מישל
אם יש לך רוטב סויה, שאלוט, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קארי עוף קוקוס של מישל, החזיר האפוי של מישל, ו תירס הקרמל של מישל.

הוראות

1
עוף זין בכל רחבי עם מזלג כדי ליצור פתחים לתבלינים לחדור. בקערה קטנה לשלב את השום, שאלוט, בצל, ג ' ינג 'ר, רוטב צדפות, רוטב סויה כהה, רוטב סויה קל, קטשופ, רוטב צ' ילי ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה כההרוטב סויה כהה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
רוטב צדפותרוטב צדפות
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים יחד.
3
מניחים עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ולשפשף את תערובת הרוטב לתוך העוף. מכסים ומקררים. להשרות לפחות 4 שעות או לילה אם אפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר כיסוי ועוף צלוי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. פנה לצד השני וצלה במשך 30 דקות נוספות, או עד שהעוף מבושל דרך, זהוב בצבע ומיצים לרוץ ברור. למרוח לעתים קרובות עם מרינדה תוך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים עם מלפפונים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו