העוף הצלוי של מישל
אם יש לך רוטב סויה, שאלוט, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קארי עוף קוקוס של מישל, החזיר האפוי של מישל, ו תירס הקרמל של מישל.
הוראות
עוף זין בכל רחבי עם מזלג כדי ליצור פתחים לתבלינים לחדור. בקערה קטנה לשלב את השום, שאלוט, בצל, ג ' ינג 'ר, רוטב צדפות, רוטב סויה כהה, רוטב סויה קל, קטשופ, רוטב צ' ילי ואבקת צ ' ילי.
מניחים עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ולשפשף את תערובת הרוטב לתוך העוף. מכסים ומקררים. להשרות לפחות 4 שעות או לילה אם אפשר.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
הסר כיסוי ועוף צלוי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. פנה לצד השני וצלה במשך 30 דקות נוספות, או עד שהעוף מבושל דרך, זהוב בצבע ומיצים לרוץ ברור. למרוח לעתים קרובות עם מרינדה תוך צלייה.
מגישים עם מלפפונים פרוסים.