המתכון עוף פרמז'ן שלי עם רוטב פסטה תוצרת בית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מנה אחת מכילה 956 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך חזה עוף, פפרוני, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: עוף פרמז'ן עם רוטב עגבניות טרי, רוטב פלפל אדום צלוי טבעוני / רוטב פסטה תוצרת בית קל, ו תבשיל פסטה חציל פרמז'ן-ספטמבר # ImprovChallenge.
הוראות
1
פסטה Sauce:.In תנור הולנדי או סיר גדול, מחממים שמן זית על אש בינונית במשך כ 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים בצל קצוץ וציפורן שום; לטגן עד מרכך, על 5 דקות (אם באמצעות פרוסות פפרוני, להוסיף כאן).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוני
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הוסף רסק עגבניות ו 6 פחיות מים, אשר שווה 108 אונקיות של מים (בעיקרון הכלל הוא עבור כל פחית של רסק עגבניות, אתה מוסיף 3 כוסות מים).מביאים לרתיחה ומערבבים עד שכל רסק העגבניות מומס; בינתיים מוסיפים עלי מפרץ, פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום (אם משתמשים), אבקת שום, סוכר וגבינת פרמזן.לאחר שהרוטב הגיע לרתיחה, תן להתבשל, חשוף, מעל בינוני עד בינוני-נמוך חום, במשך 3-4 שעות או עד מעובה.להכין עוף parmigiana:.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מערבבים ביצים, מלח ופלפל בקערה; מניחים פירורי לחם בקערה אחרת.טובלים עוף בתערובת ביצים, ואז לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
יוצקים רוטב על עוף ומפזרים גבינת פרמזן.מכסים ואופים 30 דקות ב 350 מעלות פ לחשוף ולמקם פרוסות פרובולון על גבי עוף ואופים 10 דקות יותר או עד גבינה הוא מבעבע.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.