קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות5
ציון בריאות64
מגזין

העוף פרמז'ן שלי עם רוטב פסטה תוצרת בית

העוף פרמז'ן שלי עם רוטב פסטה תוצרת בית
המתכון עוף פרמז'ן שלי עם רוטב פסטה תוצרת בית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מנה אחת מכילה 956 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך חזה עוף, פפרוני, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: עוף פרמז'ן עם רוטב עגבניות טרי, רוטב פלפל אדום צלוי טבעוני / רוטב פסטה תוצרת בית קל, ו תבשיל פסטה חציל פרמז'ן-ספטמבר # ImprovChallenge.

הוראות

1
פסטה Sauce:.In תנור הולנדי או סיר גדול, מחממים שמן זית על אש בינונית במשך כ 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים בצל קצוץ וציפורן שום; לטגן עד מרכך, על 5 דקות (אם באמצעות פרוסות פפרוני, להוסיף כאן).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הוסף רסק עגבניות ו 6 פחיות מים, אשר שווה 108 אונקיות של מים (בעיקרון הכלל הוא עבור כל פחית של רסק עגבניות, אתה מוסיף 3 כוסות מים).מביאים לרתיחה ומערבבים עד שכל רסק העגבניות מומס; בינתיים מוסיפים עלי מפרץ, פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום (אם משתמשים), אבקת שום, סוכר וגבינת פרמזן.לאחר שהרוטב הגיע לרתיחה, תן להתבשל, חשוף, מעל בינוני עד בינוני-נמוך חום, במשך 3-4 שעות או עד מעובה.להכין עוף parmigiana:.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מערבבים ביצים, מלח ופלפל בקערה; מניחים פירורי לחם בקערה אחרת.טובלים עוף בתערובת ביצים, ואז לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מחממים שמן עד עוף חם וחום מאוד משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר עוף לתבנית אפייה רדודה ושופכים שמן עודף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
יוצקים רוטב על עוף ומפזרים גבינת פרמזן.מכסים ואופים 30 דקות ב 350 מעלות פ לחשוף ולמקם פרוסות פרובולון על גבי עוף ואופים 10 דקות יותר או עד גבינה הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרובולוןפרובולון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מגישים עם צד של פסטה שיער מלאך עם רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
רוטב פסטהרוטב פסטה

מרכיבים

2largesעם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')2ביצים, מכות קלותביצים, מכות קלות11 כף אורגנו מיובשבזיליקום טרי, קצוץ בסדרבזיליקום טרי, קצוץ בסדר11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה טרייה, קצוצה בסדרפטרוזיליה טרייה, קצוצה בסדר2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר מגורען (יכול להשתמש פחות או יותר תלוי כמה מתוק אתה אוהב את הרוטב שלך. אני בעצם להשתמש לפחות 1/2 כוס)סוכר מגורען (יכול להשתמש פחות או יותר תלוי כמה מתוק אתה אוהב את הרוטב שלך. אני בעצם להשתמש לפחות 1/2 כוס)0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם איטלקי מתובל משובחפירורי לחם איטלקי מתובל משובח11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ11 כף אורגנו מיובשאורגנו טרי, בסדר גמור.אורגנו טרי, בסדר גמור.1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב פסטה תוצרת ביתרוטב פסטה תוצרת בית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפרוני, פרוס (אופציונלי)פפרוני, פרוס (אופציונלי)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פרובולונה, פרוסהגבינת פרובולונה, פרוסה0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום (אופציונלי)פתיתי פלפל אדום (אופציונלי)1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5חזה עוף נטול עצמות, קציצותחזה עוף נטול עצמות, קציצות1קילוגרםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים3קילוגרםמים (למלא את אחד פחיות רסק עגבניות ריקות עם מים 6 פעמים)מים (למלא את אחד פחיות רסק עגבניות ריקות עם מים 6 פעמים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.