קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו

העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו
העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 . מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, אבקת צ'ילי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו קציצות עוף ברוטב ברביקיו, עוף עם רוטב ברביקיו מנגו, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
בסיר בינוני או במחבת מטגן גדולה עם צד גבוה, שלבו את הקטשופ, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום בהיר, סוכר חום כהה, חרדל יבש, חרדל דיז 'ון ואבקת צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
להקציף לתערובת. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את פרוסות הג ' ינג ' ר, השום והלימון ומערבבים לאיחוד. מבשלים עד שהחומץ מתרכך מעט והטעמים מתחילים להתמזג יחד, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. מחק את חתיכות זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
5
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מקם את המדף בשליש התחתון של התנור. מרפדים נייר אפייה (או במידת הצורך 2 ניירות אפייה) בנייר כסף. מתבלים את חלקי העוף משני הצדדים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
יוצקים כ -1 1/2 כוסות מרוטב הברביקיו לקערה גדולה. שמרו את הרוטב שנותר בצד. טובלים את נתחי העוף ברוטב ומסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה עם חלק מפרוסות הלימון. העוף צריך להיות בשכבה אחת עם מעט רווח ביניהם. אם יש צורך בשטח נוסף, השתמש בתבנית האפייה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מברישים ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
8
מכניסים את נייר האפייה לתנור ואופים, ללא הפרעה, למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
מוציאים את העוף מהתנור ומשתמשים בזוג חוטי מתכת כדי להפוך את החלקים לצד השני. השתמש במברשת מאפה כדי לצפות את הצד השני של העוף ברוטב הברביקיו מהקערה. לא שימוש חוזר כי קערת או מברשת שוב. מחזירים את היריעות לתנור ומבשלים 15 עד 20 דקות נוספות. לתקוע ירך עם קצה סכין קטנה ולאמת את מיצי עוף לרוץ "ברור" ולא ורוד. מדליקים את הברוילר וצולים דקה עד שהעוף חרוך מעל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מחממים את רוטב הברביקיו השמור בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
יוצקים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מעבירים את העוף לפלטת הגשה ומגישים מיד עם הרוטב החם בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה