קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו

העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו
העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 . מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, אבקת צ'ילי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו קציצות עוף ברוטב ברביקיו, עוף עם רוטב ברביקיו מנגו, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
בסיר בינוני או במחבת מטגן גדולה עם צד גבוה, שלבו את הקטשופ, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום בהיר, סוכר חום כהה, חרדל יבש, חרדל דיז 'ון ואבקת צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
להקציף לתערובת. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מוסיפים את פרוסות הג ' ינג ' ר, השום והלימון ומערבבים לאיחוד. מבשלים עד שהחומץ מתרכך מעט והטעמים מתחילים להתמזג יחד, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. מחק את חתיכות זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מקם את המדף בשליש התחתון של התנור. מרפדים נייר אפייה (או במידת הצורך 2 ניירות אפייה) בנייר כסף. מתבלים את חלקי העוף משני הצדדים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
יוצקים כ -1 1/2 כוסות מרוטב הברביקיו לקערה גדולה. שמרו את הרוטב שנותר בצד. טובלים את נתחי העוף ברוטב ומסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה עם חלק מפרוסות הלימון. העוף צריך להיות בשכבה אחת עם מעט רווח ביניהם. אם יש צורך בשטח נוסף, השתמש בתבנית האפייה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מברישים ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
8
מכניסים את נייר האפייה לתנור ואופים, ללא הפרעה, למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
9
מוציאים את העוף מהתנור ומשתמשים בזוג חוטי מתכת כדי להפוך את החלקים לצד השני. השתמש במברשת מאפה כדי לצפות את הצד השני של העוף ברוטב הברביקיו מהקערה. לא שימוש חוזר כי קערת או מברשת שוב. מחזירים את היריעות לתנור ומבשלים 15 עד 20 דקות נוספות. לתקוע ירך עם קצה סכין קטנה ולאמת את מיצי עוף לרוץ "ברור" ולא ורוד. מדליקים את הברוילר וצולים דקה עד שהעוף חרוך מעל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
10
מחממים את רוטב הברביקיו השמור בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
11
יוצקים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
12
מעבירים את העוף לפלטת הגשה ומגישים מיד עם הרוטב החם בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות