העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו
העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 . מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, אבקת צ'ילי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו קציצות עוף ברוטב ברביקיו, עוף עם רוטב ברביקיו מנגו, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני או במחבת מטגן גדולה עם צד גבוה, שלבו את הקטשופ, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום בהיר, סוכר חום כהה, חרדל יבש, חרדל דיז 'ון ואבקת צ' ילי.
להקציף לתערובת. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את פרוסות הג ' ינג ' ר, השום והלימון ומערבבים לאיחוד. מבשלים עד שהחומץ מתרכך מעט והטעמים מתחילים להתמזג יחד, בערך 20 עד 25 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. מחק את חתיכות זנגביל.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מקם את המדף בשליש התחתון של התנור. מרפדים נייר אפייה (או במידת הצורך 2 ניירות אפייה) בנייר כסף. מתבלים את חלקי העוף משני הצדדים במלח, לפי הטעם.
יוצקים כ -1 1/2 כוסות מרוטב הברביקיו לקערה גדולה. שמרו את הרוטב שנותר בצד. טובלים את נתחי העוף ברוטב ומסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה עם חלק מפרוסות הלימון. העוף צריך להיות בשכבה אחת עם מעט רווח ביניהם. אם יש צורך בשטח נוסף, השתמש בתבנית האפייה השנייה.
מכניסים את נייר האפייה לתנור ואופים, ללא הפרעה, למשך 20 דקות.
מוציאים את העוף מהתנור ומשתמשים בזוג חוטי מתכת כדי להפוך את החלקים לצד השני. השתמש במברשת מאפה כדי לצפות את הצד השני של העוף ברוטב הברביקיו מהקערה. לא שימוש חוזר כי קערת או מברשת שוב. מחזירים את היריעות לתנור ומבשלים 15 עד 20 דקות נוספות. לתקוע ירך עם קצה סכין קטנה ולאמת את מיצי עוף לרוץ "ברור" ולא ורוד. מדליקים את הברוילר וצולים דקה עד שהעוף חרוך מעל.
מחממים את רוטב הברביקיו השמור בסיר קטן על אש נמוכה.
מעבירים את העוף לפלטת הגשה ומגישים מיד עם הרוטב החם בצד.