קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו

העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו
העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 . מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, אבקת צ'ילי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו קציצות עוף ברוטב ברביקיו, עוף עם רוטב ברביקיו מנגו, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
בסיר בינוני או במחבת מטגן גדולה עם צד גבוה, שלבו את הקטשופ, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום בהיר, סוכר חום כהה, חרדל יבש, חרדל דיז 'ון ואבקת צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להקציף לתערובת. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את פרוסות הג ' ינג ' ר, השום והלימון ומערבבים לאיחוד. מבשלים עד שהחומץ מתרכך מעט והטעמים מתחילים להתמזג יחד, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. מחק את חתיכות זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מקם את המדף בשליש התחתון של התנור. מרפדים נייר אפייה (או במידת הצורך 2 ניירות אפייה) בנייר כסף. מתבלים את חלקי העוף משני הצדדים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
יוצקים כ -1 1/2 כוסות מרוטב הברביקיו לקערה גדולה. שמרו את הרוטב שנותר בצד. טובלים את נתחי העוף ברוטב ומסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה עם חלק מפרוסות הלימון. העוף צריך להיות בשכבה אחת עם מעט רווח ביניהם. אם יש צורך בשטח נוסף, השתמש בתבנית האפייה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מברישים ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
8
מכניסים את נייר האפייה לתנור ואופים, ללא הפרעה, למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מוציאים את העוף מהתנור ומשתמשים בזוג חוטי מתכת כדי להפוך את החלקים לצד השני. השתמש במברשת מאפה כדי לצפות את הצד השני של העוף ברוטב הברביקיו מהקערה. לא שימוש חוזר כי קערת או מברשת שוב. מחזירים את היריעות לתנור ומבשלים 15 עד 20 דקות נוספות. לתקוע ירך עם קצה סכין קטנה ולאמת את מיצי עוף לרוץ "ברור" ולא ורוד. מדליקים את הברוילר וצולים דקה עד שהעוף חרוך מעל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מחממים את רוטב הברביקיו השמור בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
יוצקים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מעבירים את העוף לפלטת הגשה ומגישים מיד עם הרוטב החם בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו