העוף של גנרל צו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, שמן צמחי, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו הכרובית של גנרל צו, העוף של גנרל צו., ו העוף של גנרל צו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב את שמן שומשום קלוי עם ביצה לבן, 1 כף של רוטב סויה ו 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קורצים שומשום לבן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף את העוף, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
4
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את מרק העוף עם רוטב שום צ ' ילה, סוכר ואת הנותרים 1/4 כוס רוטב סויה ו 1 כף של קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בסיר גדול, מחממים את כף 1 של שמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים על חום גבוה עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את תערובת המרק, מוסיפים אותו למחבת ומבשלים עד מעובה ומבריק, על 3 דקות. לשמור על הרוטב חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1/2 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את העוף, חתיכה אחת בכל פעם, ומטגנים על חום גבוה, מפנה פעם או פעמיים, עד משחימים מאוד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מסננים את העוף על מגבות נייר ומיד מוסיפים לרוטב יחד עם הבצל הירוק. לבשל רק עד מצופה, על 30 שניות.