העוף של גנרל צו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, שמן צמחי, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו הכרובית של גנרל צו, העוף של גנרל צו., ו העוף של גנרל צו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב את שמן שומשום קלוי עם ביצה לבן, 1 כף של רוטב סויה ו 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של עמילן תירס.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים על חום גבוה עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את תערובת המרק, מוסיפים אותו למחבת ומבשלים עד מעובה ומבריק, על 3 דקות. לשמור על הרוטב חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1/2 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את העוף, חתיכה אחת בכל פעם, ומטגנים על חום גבוה, מפנה פעם או פעמיים, עד משחימים מאוד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מסננים את העוף על מגבות נייר ומיד מוסיפים לרוטב יחד עם הבצל הירוק. לבשל רק עד מצופה, על 30 שניות.