קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

העליון פיצה

העליון פיצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את הפיצאן העליון. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 234 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, בייקון קנדי, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הזיתים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שיבולת שועל שוקולד כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פיצה העליון, פיצה מק העליון, ו העליון פיצה לטבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את השמן, המלח ו -2 כוסות הקמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים לנוח במקום חמים למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שלב מרכיבי רוטב; הניחו בצד. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח מגלגלים כל מנה ל -13 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מעבירים לשניים משומנים 12 אינץ'. פיצה מחבתות; לבנות קצוות מעט.
7
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מורחים ברוטב; מפזרים תוספות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
אופים 15-20 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון קנדי, קצוץבייקון קנדי, קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פחיות כל אחד) רוטב עגבניותפחיות כל אחד) רוטב עגבניות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי טחוןבזיליקום טרי טחון1( חצילים)פלפל ירוק, פרוספלפל ירוק, פרוס57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.יכול פרוס זיתים בשלים, סחוטיכול פרוס זיתים בשלים, סחוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומןכוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומן0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת פרוס פפרוניחבילת פרוס פפרוני1( חצילים)פלפל אדום מתוק, פרוספלפל אדום מתוק, פרוס0חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (110° עד 115°)מים חמים (110° עד 115°)