העליון פיצה טורטיות
המתכון העליון פיצה טורטיות יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 30 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.94 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 482 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, פפרוני, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הזיתים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שיבולת שועל שוקולד כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו פיצה העליון, פיצה מק העליון, ו העליון פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הנקניק, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה פטריות וזיתים; מניחים בצד.
מניחים פרוסת חזיר אחת על כל טורטיה; למעלה עם כ 1/2 כוס תערובת בקר.
מטפטפים כל אחד עם 3 כפות רוטב פיצה.
שכבה עם פפרוני, טבעות פלפל בננה וגבינה. מקפלים דפנות טורטיות מעל מילוי; מאובטח בעזרת קיסמים.
מקום בשני 13 אינץ'. איקס 9-אין. אפיית כלים.
אופים, חשופים, ב 400 מעלות במשך 10-15 דקות או עד הגבינה נמסה. מחממים את רוטב הפיצה שנותר; מגישים עם עטיפות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.]()
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מ סנגיובטו גפנים של ה אחוזת פוג ' יו רייל, יין מובנה קלאסי זה מציג תווים של אדמה ועור על האף עם גוונים עצים. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הסיום.