הפוטפי של סבתא
את המתכון של סבתא פוטי אפשר להכין תוך שעה ו-15 דקות בערך . מתאים ל-6 מנות. תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 335 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, מרק בקר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 44% , המנה הזו די טובה. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו סיר קארי בקר בקרום מאפה פטרוזיליה , עוגת ריבס של סבתא ב' ופאי אננס של סבתא אינז .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא אינו ורוד יותר; לנקז. מערבבים פנימה אבקת בצל ומלח.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בגודל 9 אינץ' מרובע. למעלה עם תפוחי אדמה וירקות.
בינתיים ממיסים בסיר קטן את החמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף מרק בהדרגה. להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
לקרום, בקערה קטנה, מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
חותכים לקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים חלב עד שנוצר בצק רך.
על משטח מקומח מרדדים בצק ל-9 אינץ'. כיכר.
מניחים מעל המילוי; לחתוך קצוות ולחתוך חריצים מלמעלה.
אופים ב-350 מעלות למשך 45 דקות או עד להזהבה.