קושימומחה
מוכן ב32 שעות, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות19
מגזין

הפוך אתגר אוכל אמיתי: בשר משומר!

הפוך אתגר אוכל אמיתי: בשר משומר!
הפוך אתגר אוכל אמיתי: בשר משומר! אולי זה רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך סטייק עגול, אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, אבקת garilc, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 32 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: כיצד להפוך בשר בקר טחון קופצני, גרנולה יומיומית מאוכל אמיתי, פשוט מאוד, ו בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר.

הוראות

1
מניחים סטייק גזוז בשקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
רוטב סויה להקציף, סוכר קנה, אבקת בצל, אבקת שום צ 'יפוטלה צ' ילה יחד בקערת ערבוב גדולה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable על הסטייק. להשרות במקרר לפחות 4 ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מסננים את המרינדה מהבשר, ומניחים את רצועות הבשר המתובל על מגשי מייבש המזון שלכם. להתייבש בערך 140 F על 24 עד 36 שעות בהתאם לחות הסביבה של המטבח שלך. לאחר יבש, הבשר המשומר יכול להיות מאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך כ 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מייבשמייבש