הפוך מראש תפוחי אדמה מתוקים אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל איפור מראש תפוחי אדמה אפויים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1299 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת, חמאה, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו הפוך מראש קצפת תפוחי אדמה מתוקים, תפוחי אדמה אפויים פעמיים של ראלף & Kakoo – אתה יכול לעשות אלה מראש לשרת מאוחר יותר, ו תפוחי אדמה להכנת מראש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375ºF. פירס בטטות במזלג כדי לאפשר לאדים להימלט.
אופים כ 45 דקות או עד מכרז.
חותכים פרוסה ארוכה דקה מכל תפוח אדמה; בזהירות לגרוף החוצה בתוך תפוח אדמה, עוזב קליפה דקה. מחית תפוחי אדמה בקערה גדולה עד לא גושים להישאר. מקציפים שמנת חמוצה וחלב. הכה בסוכר חום, חמאה ומלח עד תפוחי אדמה קלים ורכים.
מניחים פגזים בתבנית אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'. ממלאים פגזים בתערובת תפוחי אדמה. מכסים ומקררים לא יותר מ -24 שעות.
אופים חשופים כ 25 דקות או עד תערובת תפוחי אדמה הוא חום זהוב. (אם אפיית פגזים מלאים מיד לאחר מועך תפוחי אדמה, אופים כ -20 דקות.)