קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הפחזניות של מל

הפחזניות של מל
אם יש לכם תמצית שקדים, שוקולד, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Éclairs, פחזניות, ו פחזניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה או מקשרים אותה בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
להביא 2 כפות מים ו 1/4 כוס חמאה לרתיחה בסיר. להפחית את החום נמוך ולהוסיף 1/2 כוס קמח, ערבוב במרץ עד התערובת יוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב או מיקסר לעמוד ולהכות את הביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
4
צינור התערובת על תבנית אפייה באמצעות שקית מאפה, שקית רוכסן פלסטיק עם הפינה לחתוך, או פשוט לעצב אותו עם מרית. אתה צריך שש אצבעות 4 אינץ ' או 12 פחזניות קטנות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
מריתמרית
5
אופים את המאפים בתנור החם עד שהם נפוחים וזהובים (30 עד 50 דקות, בהתאם לגודלם).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור ולאפשר את הפגזים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
כדי להפוך את פודינג, לערבב את 6 1/2 כפות של סוכר לבן, 5 כפות קמח, ומלח בסיר. מערבבים בחלב ומביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
פודינגפודינג
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
יוצקים את תערובת החלב החם בזרם יציב לתוך הביצה המוכה, מטאטא כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולהביא רק לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
הסר מהחום ולהעביר לקערת ערבוב להתקרר. מערבבים בתמצית השקדים; מכסים את פני השטח בניילון נצמד ומקררים עד שאתם מוכנים למלא את הפחזניות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערת ערבובקערת ערבוב
10
עבור זיגוג, לשלב את השוקולד, 1 כף חמאה, ו 2 כפות מים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
חום בעדינות עד שהתערובת נמסה.
12
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 כוס הסוכר של ממתקים. אם הזיגוג עבה מדי, להוסיף קצת יותר מים. עבור זיגוג creamier, חלב תחליף עבור 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג
ציפויציפוי
מיםמים
חלבחלב
13
חותכים את צמרות של פגזים מקורר ולמלא אותם עם פודינג. להחליף צמרות, ולזגג אותם עם הדובדבן שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פודינגפודינג
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
זיגוגזיגוג
ציפויציפוי