הפחזניות של מל
אם יש לכם תמצית שקדים, שוקולד, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Éclairs, פחזניות, ו פחזניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה או מקשרים אותה בנייר קלף.
להביא 2 כפות מים ו 1/4 כוס חמאה לרתיחה בסיר. להפחית את החום נמוך ולהוסיף 1/2 כוס קמח, ערבוב במרץ עד התערובת יוצרת כדור.
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב או מיקסר לעמוד ולהכות את הביצים, אחד בכל פעם.
צינור התערובת על תבנית אפייה באמצעות שקית מאפה, שקית רוכסן פלסטיק עם הפינה לחתוך, או פשוט לעצב אותו עם מרית. אתה צריך שש אצבעות 4 אינץ ' או 12 פחזניות קטנות יותר.
אופים את המאפים בתנור החם עד שהם נפוחים וזהובים (30 עד 50 דקות, בהתאם לגודלם).
הסר מהתנור ולאפשר את הפגזים להתקרר.
כדי להפוך את פודינג, לערבב את 6 1/2 כפות של סוכר לבן, 5 כפות קמח, ומלח בסיר. מערבבים בחלב ומביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני.
יוצקים את תערובת החלב החם בזרם יציב לתוך הביצה המוכה, מטאטא כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולהביא רק לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום ולהעביר לקערת ערבוב להתקרר. מערבבים בתמצית השקדים; מכסים את פני השטח בניילון נצמד ומקררים עד שאתם מוכנים למלא את הפחזניות.
עבור זיגוג, לשלב את השוקולד, 1 כף חמאה, ו 2 כפות מים בסיר.
חום בעדינות עד שהתערובת נמסה.
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 כוס הסוכר של ממתקים. אם הזיגוג עבה מדי, להוסיף קצת יותר מים. עבור זיגוג creamier, חלב תחליף עבור 2 כפות מים.
חותכים את צמרות של פגזים מקורר ולמלא אותם עם פודינג. להחליף צמרות, ולזגג אותם עם הדובדבן שוקולד.