הפטה והארטישוק של ניק ממולאים בפלפלים
הפתן והארטישוק של ניק הם פלפלים ממולאים. ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם פלפלים, בצל ירוק, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 94% המנה הזאת מעולה. נסו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, פטה-תחתיות ארטישוק ממולאות, ו פטה ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים אורז ומים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז ואת הנוזל נספג, 45 עד 50 דקות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-נמוך; מבשלים ומערבבים בצל ירוק ושום עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים לבבות ארטישוק, עגבניות, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים תערובת ארטישוק עד מחומם דרך, על 5 דקות. מערבבים אורז ולהסיר מחום.
להתפורר כ 1 כפית גבינת פטה לתחתית של כל פלפל אדום. תערובת אורז כפית לתוך כל פלפל אדום למלא באמצע הדרך. להתפורר עוד כפית גבינת פטה מעל מילוי; העליון עם מילוי יותר.
מניחים פלפלים אדומים בתבנית אפיית זכוכית.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת פטה נמס ופלפלים אדומים הם מעט רך, על 15 דקות.