הפיצה הדקה-קרום של קוק אילוסטרייטד
הפיצה דקה הקרום של קוק אילוסטרייטד יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1565 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, מוצרלה חלב, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 584 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו פיצה קרום דק, פיצה בייגל קרום דק, ו פיצה לבנה קרום דק (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק: במעבד מזון מצויד להב מתכת, קמח תהליך, סוכר, ושמרים עד בשילוב, על 2 שניות. עם ריצת המכונה, מוסיפים לאט מים דרך צינור הזנה; תהליך עד הבצק הוא רק משולב ולא נשאר קמח יבש, על 10 שניות.
מוסיפים שמן ומלח לבצק ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור סאטיני ודביק שמנקה את צדי קערת העבודה, 30 עד 60 שניות.
הסר את הבצק מהקערה ולשים בקצרה על משטח משומן קל עד חלקה, על 1 דקה. צורה בצק לכדור חזק ומניח בקערה גדולה, משומנת קלות. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים למשך 24 שעות לפחות ועד 3 ימים.
עבור הרוטב: לעבד את כל החומרים במעבד מזון עד חלקה, על 30 שניות.
העברה לקערה בינונית או מיכל להכניס למקרר עד מוכן לשימוש.
כדי לאפות את הפיצה: שעה אחת לפני אפיית פיצה, להתאים מתלה תנור למקום השני הגבוה ביותר (מתלה צריך להיות על 4 עד 5 אינץ ' מתחת broiler), להגדיר פיצה אבן על מתלה, תנור חום ל 500 מעלות.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומתחלקים לשניים. לעצב כל חצי לכדור חלק והדוק.
מניחים על גיליון אפייה משומן קל, מרווחים אותם לפחות 3 אינץ ' זה מזה; לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק מצופה ספריי בישול nonstick; תן לעמוד במשך 1 שעה.
מעיל 1 כדור בצק בנדיבות עם קמח ומניחים על משטח משוריין היטב. באמצעות קצות האצבעות, להשתטח בעדינות לתוך דיסק 8 אינץ', משאיר 1 אינץ ' של הקצה החיצוני מעט עבה יותר מאשר במרכז. באמצעות הידיים, בעדינות למתוח את הדיסק לתוך 12 אינץ ' עגול, עובד לאורך הקצוות ולתת רבע דיסק מסתובב כמו שאתה למתוח.
העברת בצק לקליפה משוריינת היטב למתוח לתוך סיבוב 13 אינץ'. באמצעות גב כף או מצקת, להפיץ 1/2 כוס רוטב עגבניות בשכבה דקה על פני השטח של הבצק, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה.
מפזרים 1/4 פרמזן כוס באופן שווה על רוטב, ואחריו מוצרלה 1 כוס.
Slide פיצה בזהירות על אבן ואופים עד הקרום הוא השחמה היטב וגבינה היא תוססת ומתחילה חום, 10 עד 12 דקות, סיבוב פיצה באמצע.
הסר פיצה ומניח על מתלה חוט במשך 5 דקות לפני חיתוך והגשה. חזור על שלב 5 כדי לעצב, העליון, ואופים פיצה שנייה.