הפיצה המקסיקנית של ג'ימי דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פפריקה, מלח, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . נסו הפיצה המקסיקנית של ג'ימי, הפיצה המקסיקנית של ג'ימי, ו ג'ימי הוא עוף אדובו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל 2 צלחות עוגה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים בשר בקר, בצל ושום במחבת מעל חום בינוני. מבשלים עד בשר משחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לנקז את השומן. מתבלים את הבשר עם אבקת צ ' ילי, כמון, פפריקה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מים כדי לאפשר
4
הנח טורטייה אחת בכל צלחת עוגה, ולכסות בשכבה של שעועית מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
קציצות עוף צמחוניות קפואות
5
מורחים חצי בשר טחון מתובל על כל אחד, ולאחר מכן לכסות עם טורטייה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
קציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
6
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר את הצלחות מהתנור, ולתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מורחים חצי סלסה על כל טורטייה העליונה. מכסים כל פיצה עם חצי מהגבינות צ 'דר ומונטריי ג' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
קציצות עוף צמחוניות קפואות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
Dientes De Ajo
9
מניחים חצי העגבניות, חצי הבצל הירוק, וחצי פרוסות חלפיניו על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10
החזירו את הפיצות לתנור ואפו במשך 5 עד 10 דקות נוספות, עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר מהתנור, ולתת להתקרר מעט לפני חיתוך כל אחד ל 4 חתיכות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.