הפיצה המקסיקנית של ג'ימי
הפיצה המקסיקנית של ג'ימי דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פפריקה, מלח, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . נסו הפיצה המקסיקנית של ג'ימי, הפיצה המקסיקנית של ג'ימי, ו ג'ימי הוא עוף אדובו. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל 2 צלחות עוגה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מניחים בשר בקר, בצל ושום במחבת מעל חום בינוני. מבשלים עד בשר משחימים באופן שווה.
לנקז את השומן. מתבלים את הבשר עם אבקת צ ' ילי, כמון, פפריקה, מלח ופלפל.
הנח טורטייה אחת בכל צלחת עוגה, ולכסות בשכבה של שעועית מטוגנת.
מורחים חצי בשר טחון מתובל על כל אחד, ולאחר מכן לכסות עם טורטייה שנייה.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר את הצלחות מהתנור, ולתת להתקרר מעט.
מורחים חצי סלסה על כל טורטייה העליונה. מכסים כל פיצה עם חצי מהגבינות צ 'דר ומונטריי ג' ק.
מניחים חצי העגבניות, חצי הבצל הירוק, וחצי פרוסות חלפיניו על כל אחד.
החזירו את הפיצות לתנור ואפו במשך 5 עד 10 דקות נוספות, עד שהגבינה נמסה.
הסר מהתנור, ולתת להתקרר מעט לפני חיתוך כל אחד ל 4 חתיכות.