הפיקלילילי המתוק של דוד ד ' (תבלין עגבניות ירוק)
. גשו לסופר וקנו תפוחים, מלח, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ירוק-עגבניות להתענג, תבלין עגבניות ירוקות מתובל, ו עגבניות ירוקות של Unknownchef86 או רליש קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ, סוכר, מלח, זרעי חרדל, בזיליקום בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות. מערבבים עגבניות ירוקות, פלפלים אדומים, בצל אדום, ותפוחי סבתא סמית לתערובת חומץ; מרתיחים במרץ, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים וטעמים מתענגים מעורבבים, 15 עד 20 דקות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז להתענג לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך כ -10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.