קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

הפסטה של ​​זקרי פלצ'יו עם סרדינים

הפסטה של ​​זקרי פלצ'יו עם סרדינים
Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde is a חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 763 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו צימוקים, רסק עגבניות, ענפים שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו צ'יפס חזיר של זקארי פלאצ' יו, המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, ו Zakary Pelaccio של עלה קארי עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה משתמש אנשובי מלוחים ארוזים או עלומים בשמן, לשטוף אותם, ואז להשרות אותם במשך 20 עד 30 דקות, שינוי המים פעם באמצע.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
לנקז אותם, להסיר ולזרוק backbones שלהם, ולהגדיר את אנשובי בצד. טוסט הלחם בטוסטר או תנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב שלה.כאשר הם התקררו קצת, לשים את פרוסות קלוי במעבד מזון pulseto לעשות פירורים בסדר. אתה צריך 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מוסיפים חצי מצדפות השומר ואת כל הפטרוזיליה לפירורים ודופקים כמה פעמים כדי לשלב אותם היטב. תניח בצד. משרים את הצימוקים ב Pernod במשך 30 דקות עד 1 שעה (או מים חמים אם youprefer לא להשתמש Pernod) בקערה קטנה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושמים אותה בצד במקום חם. על קרש חיתוך, קוצצים את פילה אנשובי עם שום טחון, ואז לקחתאת החלק השטוח של סכין שפים ולמרוח את החומרים לתוך הלוח, scrapingacross את הלוח כמו שאתה למרוח. לגרוף את הדבק עם הסכין, ליצור אותו לתוך ablob, ולחזור על המריחה וגירוד עד שיש לך משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
PernodPernod
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הצנוברים למחבת הצעקנית וצנים, משליכים לעתים קרובות (או אחר theyll לשרוף!), רק עד שהם מתחילים לשכך את הארומה והצבע שלהם מעט, על 3 דקות. לשפוך אותם על צלחת tocool. ברגע שהם התקררו, לתת להם קוצצים גסים. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו עד שהוא טעם כמו האוקיינוס. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת חתוכה ישרה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את רסק האנשובי-שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאתה מריח את השום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיף את רסק העגבניות, ערבוב לשלב ומעייל את השנייםהמרכיבים, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות חתוכות לקוביות, נותרו שברי שומר, ו 1/4 כוס מים. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, כדי למזג את הטעמים ולעבות את הרוטב מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מוסיף את שומר הבר או אבקה שומר ואת פילה סרדינים. השתמש במזלג כדי לקשט את הפילה לתוך הרוטב, משאיר את החתיכות בחתיכות. מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים במשך 1 דקה פחות מאשר packageinstructs.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
סרדיניםסרדינים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מסננים את הצימוקים (ללגום pernod infused אם אתה מרגיש עליז), לתת להם קוצץ גס, ולהוסיף אותם לפסטה יחד עם צנוברים. לזרוק את כל זה ביחד. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
PernodPernod
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מפזרים כל אחד עם פירורי הלחם של הערווה ולאכול עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
12
מתכונים נוספים מזקארי פלאצ 'יו ברפובליקת המזון: מתכון צ' יפס חזיר פסטה Con Ricci Di Mare ואל תשכחו לבדוק את הטור שלו,תעלת אלמנטרי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)