Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde is a חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 763 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו צימוקים, רסק עגבניות, ענפים שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו צ'יפס חזיר של זקארי פלאצ' יו, המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, ו Zakary Pelaccio של עלה קארי עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם אתה משתמש אנשובי מלוחים ארוזים או עלומים בשמן, לשטוף אותם, ואז להשרות אותם במשך 20 עד 30 דקות, שינוי המים פעם באמצע.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
לנקז אותם, להסיר ולזרוק backbones שלהם, ולהגדיר את אנשובי בצד. טוסט הלחם בטוסטר או תנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב שלה.כאשר הם התקררו קצת, לשים את פרוסות קלוי במעבד מזון pulseto לעשות פירורים בסדר. אתה צריך 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מוסיפים חצי מצדפות השומר ואת כל הפטרוזיליה לפירורים ודופקים כמה פעמים כדי לשלב אותם היטב. תניח בצד. משרים את הצימוקים ב Pernod במשך 30 דקות עד 1 שעה (או מים חמים אם youprefer לא להשתמש Pernod) בקערה קטנה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושמים אותה בצד במקום חם. על קרש חיתוך, קוצצים את פילה אנשובי עם שום טחון, ואז לקחתאת החלק השטוח של סכין שפים ולמרוח את החומרים לתוך הלוח, scrapingacross את הלוח כמו שאתה למרוח. לגרוף את הדבק עם הסכין, ליצור אותו לתוך ablob, ולחזור על המריחה וגירוד עד שיש לך משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה
רוטב פלפל לימון
1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מוסיפים את הצנוברים למחבת הצעקנית וצנים, משליכים לעתים קרובות (או אחר theyll לשרוף!), רק עד שהם מתחילים לשכך את הארומה והצבע שלהם מעט, על 3 דקות. לשפוך אותם על צלחת tocool. ברגע שהם התקררו, לתת להם קוצצים גסים. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו עד שהוא טעם כמו האוקיינוס. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת חתוכה ישרה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוצים
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את רסק האנשובי-שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאתה מריח את השום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיף את רסק העגבניות, ערבוב לשלב ומעייל את השנייםהמרכיבים, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות חתוכות לקוביות, נותרו שברי שומר, ו 1/4 כוס מים. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, כדי למזג את הטעמים ולעבות את הרוטב מעט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
8
מוסיף את שומר הבר או אבקה שומר ואת פילה סרדינים. השתמש במזלג כדי לקשט את הפילה לתוך הרוטב, משאיר את החתיכות בחתיכות. מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים במשך 1 דקה פחות מאשר packageinstructs.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומר
סרדינים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
9
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
10
מסננים את הצימוקים (ללגום pernod infused אם אתה מרגיש עליז), לתת להם קוצץ גס, ולהוסיף אותם לפסטה יחד עם צנוברים. לזרוק את כל זה ביחד. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות.