הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל את הפרויקט: אטריות סומן אייס עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 104 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1469 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, מלפפונים, תזרקי את העוף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: אטריות קר וחציל מטוגן ברוטב טבילת סויה-מירין, אטריות Somen w / רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק-ספר בישול אטריות של טקאשי, ו מתכון יפני Somen אטריות עם רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק.
הוראות
1
לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה ומוסיפים 1 כפית שמן. להפחית את החום נמוך בעדינות להוסיף מחצית הביצה למחבת, הטיית המחבת כדי ליצור קרפ גדול, דק. לבשל במהירות ובעדינות, להיזהר לא לשרוף (זה צריך להיות צהוב לחלוטין) אבל בישול עד הביצה מוגדר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את קרפ ללוח חיתוך כדי להתקרר מעט. חזור עם שאר השמן והביצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
כאשר קרפ הראשון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חצוי זה לעשות שני ירחים. לקצץ את הקצוות כדי ליצור כל חצי לתוך מלבן על 3 אינץ ' רחב.
5
חותכים כל מלבן לרוחב לתוך גפרורים אחד שמינית אינץ רחב. הניחו את הביצה הפרוסה בצד וחזרו עם הקרפ הנותר. מכסים ומקררים עד הצורך. הביצה יכולה להיות מוכנה ומקוררת כמה שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
6
מבשלים את הסומן: מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את האטריות, מתפשטים בנפרד כך שהם לא נשארים יחד בזמן הבישול. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים מים ברז חצי כוס. מבשלים את האטריות עד שהם אל דנטה, כ 3 דקות זמן הבישול הכולל. מיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
לנקז את האטריות שוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מניחים את האטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים את הקרח ומספיק מים כדי לכסות בעיקר את האטריות. צנן את האטריות לפחות 3 עד 5 דקות לפני ההגשה. האטריות יתייבשו די מהר אחרי שהם יוסרו מהמים אז לנסות לשמור את האטריות במים עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
11
כאשר מוכן לשרת, להסיר את האטריות ממי הקרח ולמתוח קלות. תכיני מצע של אטריות על מגש מלבני. מסדרים את העוף, מלפפון, גזר, פלפל ירוק ואת מקלות הביצה סביב האטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(קיבלר)
12
מקשטים עם עירית, נבטים צנון דייקון, עלי שיסו (אחד מהם או כולם) וזרעי שומשום קלויים.
מרכיבים שתצטרך
נבטי צנון
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
Shiso משאיר
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צנון דייקון
13
תן לכל אדם לעזור לעצמם את האטריות. אתה יכול להשתמש מנות קטנות. לזרוק את האטריות, עוף וירקות יחד ומגישים מנות בודדות. תעביר את רוטב שומשום הג ' ינג ' ר. אתה צריך רק שתיים או שלוש כפיות לתבל כל מנה.כל מנה: 354 קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ " ג. כולסטרול; 1,055 מ " ג. נתרן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)