קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף

הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל את הפרויקט: אטריות סומן אייס עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 104 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1469 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, מלפפונים, תזרקי את העוף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: אטריות קר וחציל מטוגן ברוטב טבילת סויה-מירין, אטריות Somen w / רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק-ספר בישול אטריות של טקאשי, ו מתכון יפני Somen אטריות עם רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק.

הוראות

1
לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה ומוסיפים 1 כפית שמן. להפחית את החום נמוך בעדינות להוסיף מחצית הביצה למחבת, הטיית המחבת כדי ליצור קרפ גדול, דק. לבשל במהירות ובעדינות, להיזהר לא לשרוף (זה צריך להיות צהוב לחלוטין) אבל בישול עד הביצה מוגדר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את קרפ ללוח חיתוך כדי להתקרר מעט. חזור עם שאר השמן והביצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
כאשר קרפ הראשון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חצוי זה לעשות שני ירחים. לקצץ את הקצוות כדי ליצור כל חצי לתוך מלבן על 3 אינץ ' רחב.
5
חותכים כל מלבן לרוחב לתוך גפרורים אחד שמינית אינץ רחב. הניחו את הביצה הפרוסה בצד וחזרו עם הקרפ הנותר. מכסים ומקררים עד הצורך. הביצה יכולה להיות מוכנה ומקוררת כמה שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
6
מבשלים את הסומן: מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את האטריות, מתפשטים בנפרד כך שהם לא נשארים יחד בזמן הבישול. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים מים ברז חצי כוס. מבשלים את האטריות עד שהם אל דנטה, כ 3 דקות זמן הבישול הכולל. מיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
לנקז את האטריות שוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מניחים את האטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים את הקרח ומספיק מים כדי לכסות בעיקר את האטריות. צנן את האטריות לפחות 3 עד 5 דקות לפני ההגשה. האטריות יתייבשו די מהר אחרי שהם יוסרו מהמים אז לנסות לשמור את האטריות במים עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
11
כאשר מוכן לשרת, להסיר את האטריות ממי הקרח ולמתוח קלות. תכיני מצע של אטריות על מגש מלבני. מסדרים את העוף, מלפפון, גזר, פלפל ירוק ואת מקלות הביצה סביב האטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(קיבלר)(קיבלר)
12
מקשטים עם עירית, נבטים צנון דייקון, עלי שיסו (אחד מהם או כולם) וזרעי שומשום קלויים.
מרכיבים שתצטרך
נבטי צנוןנבטי צנון
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
Shiso משאירShiso משאיר
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צנון דייקוןצנון דייקון
13
תן לכל אדם לעזור לעצמם את האטריות. אתה יכול להשתמש מנות קטנות. לזרוק את האטריות, עוף וירקות יחד ומגישים מנות בודדות. תעביר את רוטב שומשום הג ' ינג ' ר. אתה צריך רק שתיים או שלוש כפיות לתבל כל מנה.כל מנה: 354 קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ " ג. כולסטרול; 1,055 מ " ג. נתרן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)ירקות או שמן קנולה, מחולקירקות או שמן קנולה, מחולק1גדולגזר, קלופים וחותכים לתוך גפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוךגזר, קלופים וחותכים לתוך גפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוך1לזרוק את העוף עם סאקה, בצל וג'ינג'ר בקערה רדודה, חסין חום מספיק גדול כדי להחזיק את העוףלזרוק את העוף עם סאקה, בצל וג'ינג'ר בקערה רדודה, חסין חום מספיק גדול כדי להחזיק את העוף2smalls(או 1 גדול) חזה עוף, על 1 קילו סך הכל(או 1 גדול) חזה עוף, על 1 קילו סך הכל41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר4. לגרוס את העוף לחתיכות גפרורים כ -3 סנטימטרים. מניחים את העוף בקערה בינונית וזורקים עם שמן שומשום. מקררים את העוף, מכוסה, עד מוכן לשימוש4. לגרוס את העוף לחתיכות גפרורים כ -3 סנטימטרים. מניחים את העוף בקערה בינונית וזורקים עם שמן שומשום. מקררים את העוף, מכוסה, עד מוכן לשימוש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבורה עירית, קצוץ (על או 3 בצל ירוק, חצייה פרוסה דק (חלקים לבנים וירוקים)חבורה עירית, קצוץ (על או 3 בצל ירוק, חצייה פרוסה דק (חלקים לבנים וירוקים)6ריבס, קצוץ טרי או קפואעוף מאודהעוף מאודה2מלפפונים (יפנית או פרסית), קלופים וחותכים גפרורים 1/8 אינץ 'רחב על 3 אינץ' ארוךמלפפונים (יפנית או פרסית), קלופים וחותכים גפרורים 1/8 אינץ 'רחב על 3 אינץ' ארוך1חבורה קטנהדייקון (צנון) נבטים, גזוז כדי להסיר שורשים, אופציונלי כמו לקשטדייקון (צנון) נבטים, גזוז כדי להסיר שורשים, אופציונלי כמו לקשט1קטן1. לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד1. לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קלופים דק פרוס זנגביל (מתוך 1 אינץ ' חתיכת)קלופים דק פרוס זנגביל (מתוך 1 אינץ ' חתיכת)2מיץ ג'ינג'ר טרי (juiced מן הסורג של 1 זנגביל ידית קטנה)מיץ ג'ינג'ר טרי (juiced מן הסורג של 1 זנגביל ידית קטנה)1גדולפלפל ירוק, לחתוך לגפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוךפלפל ירוק, לחתוך לגפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוך354כל מנה: קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ כל מנה: קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ " ג. כולסטרול; 1,055 מ " ג. נתרן1בצל ירוק, חלק לבן לחתוך לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ ' (ירוק קצה שורש מושלך)בצל ירוק, חלק לבן לחתוך לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ ' (ירוק קצה שורש מושלך)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'לטין בטעם תותים של מותג jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג jell-o6ריבס, קצוץ טרי או קפואאטריות והרכבהאטריות והרכבה300אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)bunches אטריות somen מיובשותbunches אטריות somen מיובשות2(חוֹרֶף)חומץ אורזחומץ אורז2(חוֹרֶף)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני2(חוֹרֶף)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני6ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב שומשום ג'ינג'ר חריףרוטב שומשום ג'ינג'ר חריף11 קילו קישואים,כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר11 קילו קישואים,שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי2(חוֹרֶף)ממרח שומשום (אטארי גומה או נרי גומה) או טחינהממרח שומשום (אטארי גומה או נרי גומה) או טחינה11 קילו קישואים,זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים6כדי 8 עלים shiso, פרוס דק, אופציונלי כמו לקשטכדי 8 עלים shiso, פרוס דק, אופציונלי כמו לקשט3(יכול להיות או להרחיק)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב5larges5. מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור. מסננים את האטריות שוב5. מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור. מסננים את האטריות שוב11 קילו קישואים,טובנג'אן (הדבק מיסו חם סיני) או 1/2 כפית לה יו (שמן צ' ילה הסיני) או לפי הטעם, אופציונליטובנג'אן (הדבק מיסו חם סיני) או 1/2 כפית לה יו (שמן צ' ילה הסיני) או לפי הטעם, אופציונלי1זמן כולל: שעה, 45 דקות, בתוספת זמן מצמרר עבור העוףזמן כולל: שעה, 45 דקות, בתוספת זמן מצמרר עבור העוף