הצ'ילקילס של מקס ואלי זוסמן עם סלסה טומטיו
צ'ילקילס של מקס ואלי סוסמן עם סלסת טומטילו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 782 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך עוף צלוי חנות-בוף, בצל, jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Chilaquiles עם סלסה Ancho-tomatillo, Chilaquiles עם טורקיה וסלסה Tomatillo קלוי, ו Tomatillo Chilaquiles אבוקדו עשר דקות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סלסה tomatillo: מחממים התנור ל 400 מעלות. לקלף את קליפות papery את tomatillos ולשטוף מתחת למים חמים כדי להסיר את הציפוי דביק.
שים את tomatillos בקערה גדולה יחד עם בצל, jalapeño, שום, שמן זית כתית מעולה, ומלח לפי הטעם. לזרוק לערבב היטב.
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה וצולים עד שהעורות של הטומטילו וחלפיניו שלפוחיות ומכרז, 20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר מעט, ואז להסיר את הגבעול מן jalapeño, יחד עם כמה או את כל הזרעים אם אתה רוצה סלסה מתון.
להעביר את jalapeño ואת שאר התוכן של גיליון האפייה למעבד מזון ולעבד פירה גס.
מעבירים לקערה ולתת מגניב, ואז מערבבים במחצית הכוסברה. לטעום ולהתאים את התיבול. תניח בצד.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני. בזהירות לפצח את הביצים לתוך המחבת מבלי לשבור את החלמונים. לבשל, מבלי להפריע, עד הלבנים הם רק להגדיר, על 5 דקות.
כדי להרכיב את chilaquiles: לחמם את סלסת tomatillo ואת העוף, אם משתמשים, בסיר עד הסלסה הוא רק רותח.
מורחים את הצ ' יפס על מגש הגשה ומסדרים שכבה של סלסה ועוף, אם משתמשים, על גבי.
מפזרים עם כמה פרסקו queso מתפורר וחצי הכוסברה הנותרת. בזהירות להחליק את הביצים מטוגנות על גבי.
מקשטים עם יותר queso פרסקו וכוסברה ומגישים מיד.