קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות2
מגזין

הצ'יפס של השף ג' ון

הצ'יפס של השף ג' ון
אם יש לך תפוחי אדמה russet, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו רוטב Chimichurri של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים תפוחי אדמה בקערה גדולה של מים במשך כ -30 דקות. יבש היטב עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 275 מעלות F (135 מעלות C). מוסיף בעדינות את תפוחי האדמה בשמן החם במשך כ 5 דקות, ערבוב ומהפך תפוחי אדמה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר תפוחי אדמה משמן עם כפית מחוררת כדי לנקז על מגבת נייר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מטגנים את תפוחי האדמה שוב עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות. כתם עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מפזרים מלח כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק