הצ'יפס של השף ג' ון
אם יש לך תפוחי אדמה russet, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו רוטב Chimichurri של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
משרים תפוחי אדמה בקערה גדולה של מים במשך כ -30 דקות. יבש היטב עם מגבות נייר.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 275 מעלות F (135 מעלות C). מוסיף בעדינות את תפוחי האדמה בשמן החם במשך כ 5 דקות, ערבוב ומהפך תפוחי אדמה מדי פעם.
הסר תפוחי אדמה משמן עם כפית מחוררת כדי לנקז על מגבת נייר להתקרר לחלוטין.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מטגנים את תפוחי האדמה שוב עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות. כתם עם מגבת נייר.