צריך מנה עיקרית ללא חלב? הצלע המשובחת של בריאן יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 317 גר' של חלבון, 663 גרם של שומן, וסך הכל 7568 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ענבר, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. . וזה די טוב. נסו תפוחי אדמה הו, בריאן, קיש דה בריאן, ו בריאן מקושקשת טופו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את המרינדה, לערבב את מרק הבצל, 4 שיני טחון של שום, רוטב סויה, סירופ מייפל, רוטב ווסטרשייר, טיפות בייקון, אבקת חרדל, ורוטב חם יחד בקערה; מערבבים את בירת הענבר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
טיפות בייקון
אבקת חרדל
סירופ מייפל
מרק בצל
רוטב חריף
רוטב סויה
מרינדה
ציפורן
שום
בירה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים חריצים קטנים לצלי הצלעות ראש ולדחוף רסיסי שום לתוך החריצים עד רסיסים אינם גלויים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
שום
3
מניחים את הצלי לתוך שקית פלסטיק resealable גדול, יוצקים את המרינדה, ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
4
הסר מהמקרר ולאפשר צלי לרבד בשקית בטמפרטורת החדר במשך שעה נוספת.
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים מדף למחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
הסר צלי מן המרינדה ומניח על המדף במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
8
יוצקים את המרינדה על כל הצלי, ולאפשר לטפטף לתוך המחבת. לשפשף את שמן הזית ביסודיות על הצלי, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומניחים גיליון גדול של רדיד אלומיניום על הבשר. לאטום את רדיד אלומיניום לקצוות של מחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
לשפשף תיבול יבש
בשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת צלייה
9
אופים את הצלי במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר את רדיד האלומיניום, ולהוסיף את הבשר עם מיצי המחבת. להחזיר את המחבת שנחשפה לתנור ולהמשיך צלייה עד הבשר הוא השחמה ומדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר, לא נוגע בעצמות, קורא 130 עד 135 מעלות F (54 עד 57 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
11
הסר את הצלי מהתנור, לכסות עם אוהל של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח 20 עד 30 דקות לפני גילוף. כאשר הבשר נח, הטמפרטורה תעלה על 10 מעלות ל 140 עד 145 מעלות F (60 עד 65 מעלות C).