הצלעות הצלויות האולטימטיביות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את הצלעות ברביקיו האולטימטיבי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. אם יש לכם שיני שום, טימין, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו העוף הצלוי האולטימטיבי, העוף הצלוי האולטימטיבי, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
שים את הצלעות על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. לתקוע אותם בתנור, ולתת הצלעות לאפות, נמוך ואיטי במשך 1 1/2 שעות.
בינתיים, תכין את הרוטב. עוטפים את הבייקון סביב אמצע ענפי הקורנית ועניבה עם חוט מטבח, כך שיש לך חבילה נחמדה.
מחממים 2-ספירה של שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את צרור הקורנית ומבשלים לאט במשך 3 עד 4 דקות כדי לעבד את שומן הבייקון ולתת לרוטב טעם מעושן נחמד.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים לאט, ללא צביעה, במשך 5 דקות.
מוסיף את כל שאר מרכיבי הרוטב, לתת את הרוטב מערבבים, ולהפוך את החום עד נמוך. מבשלים לאט במשך 20 דקות כדי להתיך את הטעמים. שים קצת רוטב בקערה נפרדת לצלייה, בהזמנת הרוטב הנותר להגשה.
למרוח את הצלעות עם הרוטב ולתת להם להמשיך לבשל, צולה פעמיים יותר, במשך 30 דקות יותר. כאשר הצלעות מבושלות, להוציא אותם מהתנור. אתה יכול לתת להם להסתובב ככה עד שאתה מוכן לאכול.
כאשר מוכן לאכול, מחממים את המטגן במשך 5 דקות ומטגנים את הצלעות, צולה עם הרוטב. הם צריכים להיות פריך חרוך, על 5 דקות בכל צד. בחר את הבצל והשום מתוך הרוטב ומגישים עם צלעות.