קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

הצלעות הצלויות האולטימטיביות

הצלעות הצלויות האולטימטיביות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את הצלעות ברביקיו האולטימטיבי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. אם יש לכם שיני שום, טימין, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו העוף הצלוי האולטימטיבי, העוף הצלוי האולטימטיבי, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חוט מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
3
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
שים את הצלעות על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. לתקוע אותם בתנור, ולתת הצלעות לאפות, נמוך ואיטי במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
בינתיים, תכין את הרוטב. עוטפים את הבייקון סביב אמצע ענפי הקורנית ועניבה עם חוט מטבח, כך שיש לך חבילה נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
בייקוןבייקון
רוטברוטב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
6
מחממים 2-ספירה של שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את צרור הקורנית ומבשלים לאט במשך 3 עד 4 דקות כדי לעבד את שומן הבייקון ולתת לרוטב טעם מעושן נחמד.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
רוטברוטב
טימיןטימין
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים לאט, ללא צביעה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
9
מוסיף את כל שאר מרכיבי הרוטב, לתת את הרוטב מערבבים, ולהפוך את החום עד נמוך. מבשלים לאט במשך 20 דקות כדי להתיך את הטעמים. שים קצת רוטב בקערה נפרדת לצלייה, בהזמנת הרוטב הנותר להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
למרוח את הצלעות עם הרוטב ולתת להם להמשיך לבשל, צולה פעמיים יותר, במשך 30 דקות יותר. כאשר הצלעות מבושלות, להוציא אותם מהתנור. אתה יכול לתת להם להסתובב ככה עד שאתה מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
כאשר מוכן לאכול, מחממים את המטגן במשך 5 דקות ומטגנים את הצלעות, צולה עם הרוטב. הם צריכים להיות פריך חרוך, על 5 דקות בכל צד. בחר את הבצל והשום מתוך הרוטב ומגישים עם צלעות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
רוטברוטב
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)