הצלעות של פאט עם רוטב ברביקיו אפרסק
הצלעות של פאט עם רוטב ברביקיו אפרסק נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 135 גרם חלבון 8 מ " ג שומן, וסך הכל 1564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, חומץ תפוחים, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו אפרסק לוהט, צלעות בקר עם אפרסק ורוטב ליצ'י, ו בישול איטי צלעות חזיר חילוף עם רוטב ברביקיו אפרסק מנגו חריף.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שבבי היקורי, רווי פחם בריקטים, רווי.
מוסיפים את המלח, פפריקה, אבקת צ ' ילה, אבקת שום וסוכר חום לקערה ומערבבים עד משולב היטב. שמור את לשפשף במיכל אטום עד 6 חודשים.
עבור הצלעות: לשטוף ולייבש את הצלעות.
שים אותם על קרש חיתוך נקי ולמשוך את העור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של כל עודף שומן. מילואים 2 כפות לשפשף אפרסק (1 לצלעות ו 1 לרוטב), ולאחר מכן מפזרים בנדיבות כל צד עם לשפשף הנותרים לעטוף את הצלעות פלסטיק. מקררים לפחות 8 שעות כדי שהטעמים יוכלו לחלחל לבשר.
למלא גריל עם שבבי לבנות ולחמם אותם ל 250 מעלות F.
שים את הצלעות, צד בשרי למטה, על חום עקיף ומבשלים במשך 3 שעות עם כיסוי הגריל למטה. הפעל את לוחות ומבשלים עד הצלעות להתכופף בקלות, על 1 שעה. בשלב זה, להסיר אותם מן הגריל.
מפזרים את הלוחות עם 1 כף שפשוף אפרסק שמורות לחתוך אותו לחלקים.
חותכים כל לוח לצלעות בודדות ומעיל עם רוטב ברביקיו אפרסק של ג ' ינה. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיף את השום ואת שאלוט ו לטגן עד במכרז, על 3 דקות. מתבלים במלח, פלפל ושפשף אפרסק. מערבבים עם כף עץ עד ריחני. מערבבים בקטשופ, נקטר אפרסק, חומץ תפוחים, חרדל, ווסטרשייר ומיץ לימון. מביאים את החומרים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
בואו לבשל עד מעובה, כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם. התאם את התבלינים במידת הצורך, וליהנות.