הקאפקייק השחור האולטימטיבי
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קאפקייק שוקולד - מבחן הקאפקייק שוקולד האולטימטיבי שאופה על ידי 50 אופים ועוד היד נטויה, קאפקייק וניל - מבחן קאפקייק וניל האולטימטיבי שנאפה על ידי 50 אופים ועוד היד נטויה, ו עוגת הכמהין האולטימטיבית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ו קו 18 כוסות מאפין עם מצעים נייר.מקציפים את גבינת שמנת, סוכר ומלח עד חלקה.
מוסיפים את החלבונים ביצה ומערבבים או להכות על מהירות נמוכה רק עד מעורב; מערבבים את השמנת החמוצה שבבי שוקולד. תניח בצד.
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח יחד קטן bowl.In קערת הערבוב בפועל, להכות יחד את השמן וסוכר. אתה יכול לעשות את זה עם מקצף, כף או מערבל יד.
מערבבים יחד את חלב החמאה ווניל.
מוסיפים את תערובת החמאה/וניל ואת הקמח לסירוגין לתערובת הסוכר / שמן. מערבבים עד חלקה-להיזהר לא overbeat.מחלקים את הבלילה שוקולד באופן שווה בין פחיות מאפין. כף גדולה כף גדולחופן של חמאת גבינת שמנת על הבלילה שוקולד. אתה צריך קצת שאריות חמאת גבינת שמנת.
אופים על המדף המרכזי במשך כ 25 דקות.
בואו להתקרר במחבת cupcake במשך 30 דקות ולאחר מכן להעביר למקרר כדי להירגע. עושה 18