הקטעים המגעילים: כבד עגל עם בצל
הקטעים המגעילים: הכבד של העגל עם בצל עשוי להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן נוסף, חומץ מיושן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו הקטעים המגעילים: כבד ברווז, כבד עגל ובצל, ו כבד עגל ונציאני ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הכבד לפרוסות 1/3 אינץ ' עבה. תניח בצד.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה, כבדה על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצלים ואת sauté על אש נמוכה במשך 10 או כך דקות, עד הבצל רך משחימים.
להוסיף קצת יותר שמן למחבת ולהגביר את החום גבוה. לדלות את פרוסות הכבד בתערובת הקמח ולהניח אותם במחבת. מבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד, עד פני השטח הוא השחמה עמוקה והמרכז הוא ורוד.
להעביר את פרוסות מבושל של כבד 4 צלחות מחוממות בזמן שאתה מסיים את הרוטב.
מעל חום בינוני עד בינוני-נמוך, deglaze המחבת עם חומץ בגיל, גירוד את חתיכות פריך כי יהיה תקוע למחבת. להפחית את החומץ עד שנותרו רק שתי כפות.
טפטוף חומץ על הכבד על הצלחות.
במחבת נפרדת או ווק, מחממים בריכה רדודה של שמן ומטגנים בקצרה את עלי המרווה עד שהם פריכים ושחמים קלות, כ -10 שניות. לפזר את עלי מרווה ובצל סביב צלחות הכבד.