קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

הקישואים הממולאים של סרטן מנדי

הקישואים הממולאים של סרטן מנדי
הקישואים הממולאים בסרטן של מנדי עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קישואים, מיונז, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. 55 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. מתכונים דומים: הקישואים הממולאים של סרטן מנדי, דג'אג'מנדי (מנדי עוף), ו קישואים ממולאים בסרטן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
פורסים את הקישואים במחצית הדרך הארוכה, וגורפים את הזרעים והבשר ומשאירים קליפה בעובי 1/2 אינץ ' מסביב. מחק בשר, או שמור לשימוש אחר. הביאו לרתיחה סיר מים מומלחים קלות, וטבלו את סירות הקישואים במים הרותחים למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוציאים מהמים, מסננים ומניחים לתבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'. בעזרת מגבת נייר, כתם את עודפי המים מבפנים של הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל, השום והפלפל הירוק עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות. מערבבים בעדינות את בשר הסרטן ומבשלים כ -5 דקות נוספות, עד שהבשר חם. שמור את בשר הסרטן בחתיכות גוש ככל האפשר. מתבלים את תערובת הסרטנים בפפריקה, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
סרטןסרטן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את תערובת הסרטנים לקערת ערבוב, ומערבבים קלות פירורי לחם, מיונז ויין לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
הוסף עוד קצת מיונז כדי לעזור לתערובת להחזיק יחד, במידת הצורך. כף את המילוי לקליפות הקישואים המוכנות, והבריש כל קישואים בכ - 3/4 כף חמאה מומסת. מעל כל קישואים ממולאים 2 כפות גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והמילוי חם, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם אפשרויות נהדרות לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וולטר הנזל כרם המדרון הצפוני שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -39 דולר.
וולטר הנזל כרם המדרון הצפוני שרדונה
וולטר הנזל כרם המדרון הצפוני שרדונה
אתר כרם זה מדרונות 40 מטרים מדרום לצפון עם חשיפה לשמש נהדרת לאורך כל היום אל תוך השקיעה. זהו תערובת שדה של שיבוט צרפתי 95 ו שיבוט 76. יינות אלה נוטים להראות את המורשת שלהם בורגונדי.