קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות27
מגזין

הקניש של מייל אנד

הקניש של מייל אנד
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, שורש סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: איך להכין קוקטיילים של יין קפוא למסיבת סוף הקיץ שלך, קניש כרוב כבוש, ו קניש תפוחי אדמה.

הוראות

1
הפוך את המילוי: מחממים התנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים את תפוחי האדמה russet ו יוקון זהב על תבנית אפייה 10 על 15 אינץ ' עד סכין קטן פוגש שום התנגדות כאשר חודר את מרכז תפוחי האדמה, 60 עד 90 דקות. שים את תפוחי האדמה בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
בינתיים, מניחים את גזר לבן, שורש סלרי, בצל במעבד מזון דופק אותם עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
גזר לבןגזר לבן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מחממים את השמלץ או השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את הירקות הקצוצים ואת עלי המפרץ, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומבשלים כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות הם מכרז לחלוטין, ולאחר מכן לחשוף ולבשל עוד 10 דקות כדי לאפשר לנוזל להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שמלץשמלץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום; להשליך את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
6
כאשר תפוחי האדמה הם קרירים מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם ולהעביר אותם דרך ricer לתוך תערובת ירקות מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
7
מוסיפים את הביצים ואת העונה עם יותר מלח ופלפל; מערבבים עם כף עץ עד החומרים מעורבבים היטב יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
בואו להתקרר לפני יצירת הקניש.
1
מניחים 8 ביצים מוכות ושמלץ או שמן בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שלב את הקמח,אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה ולהוסיף את התערובת לקערה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים היבשים משולבים בעיקר. הגבירו את המהירות לבינונית וערבבו עד שלבצק מרקם חלק ועקבי, כ-1 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
לעטוף את הבצק באופן רופף לעטוף פלסטיק לשטח אותו לתוך דיסק. להכניס למקרר לפחות 1 שעה או כל עוד לילה. (הבצק יכול גם להיות קפוא עד 3 שבועות; להפשיר אותו במקרר לילה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
רול לקצץ את הבצק: חלק את הבצק בערך לשלישים. לשטח שליש עם מערוך או כף היד שלך כדי כ 1/4 אינץ ' עבה. העבר אותו דרך מכונת פסטה בסביבה הרחבה ביותר. מקפלים את הבצק לשניים, במידת הצורך, ומעבירים אותו דרך הגלילים 1 או 2 פעמים נוספות עד שהתוצאות מניבות חתיכה הקרובה לרוחב המכונה (כ -6 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
הוספת קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק, להמשיך להעביר את הבצק דרך המכונה, מה שהופך את ההגדרה צרה יותר עם כל מעבר עד שתשיג חתיכה בעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מניחים את הבצק על משטח מקומח וחותכים אותו לריבועים. שמור את התוספות ולשלב לתוך פיסת הבצק הבאה להיות מגולגל. חזור עם שני השלישים האחרים של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
דברים ו
9
אופים את הקניש: מחממים את התנור ל 375 מעלות. שמן קל גיליון אפייה 10 על 15 אינץ'. להפיץ על 1 כוס המילוי באופן שווה לאורך קצה אחד של חתיכת בצק גזוז.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגלגלים את הבצק סביב המילוי כדי ליצור גליל, באמצעות מרית כדי לעזור להרים את תחתית הבצק ממשטח העבודה שבו הבצק דבק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
מברשת את התפר של קניש מגולגל עם שטיפת ביצים ולחץ קלות כדי לאטום אותו.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
12
מניחים את תפר קניש למטה על תבנית אפייה מוכן. חזור עם חתיכות הבצק שנותרו ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
הפוך 4 או 5 חתכים אלכסוניים על פני החלק העליון של כל קניש כדי לאפשר הרחבה בזמן הבישול.
14
מברשת כל קניש עם קצת לשטוף את הביצה ומפזרים אותו עם ציפוי על פי בחירתך.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
15
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה. חותכים כל קניש לתוך 4 בולי עץ קטנים ומגישים עם החרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן