הקפאת אשכוליות
הקפאת אשכוליות עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מיץ אשכוליות אודם, מים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות, עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, ו איך להקפיא פנקייק.
הוראות
להביא סוכר 1 כוס מים לרתיחה בסיר.
להוסיף מנטה; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
יוצקים דרך מסננת רשת בסדר לתוך מיכל 8 כוסות; להשליך מנטה.
תוסיף מיץ אשכוליות.מחלקים תערובת לתוך 2 (1-ליטר) מכולות מקפיא; לכסות להקפיא לפחות 4 שעות.
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה. לגרד עם מרית, או תהליך, בקבוצות, במעבד מזון.