קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

הקפאת מנגו

הקפאת מנגו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הקפאת מנגו, הקפאת Mojito, ו איך להקפיא פנקייק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חתיכות מנגו על תבנית אפייה מרופדת בניילון נצמד; להקפיא לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
הסר מהמקפיא; תן לעמוד 10 דקות.
3
מניחים חתיכות מנגו במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים סוכר, בננה ומיץ ליים. עם מעבד מזון על, יוגורט כפית לאט דרך מצנח מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה פעם אחת. תערובת כפית לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
תן לקיפאון המנגו לרכך קצת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל