הקפאת מנגו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הקפאת מנגו, הקפאת Mojito, ו איך להקפיא פנקייק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכות מנגו על תבנית אפייה מרופדת בניילון נצמד; להקפיא לפחות 4 שעות.
הסר מהמקפיא; תן לעמוד 10 דקות.
מניחים חתיכות מנגו במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם.
מוסיפים סוכר, בננה ומיץ ליים. עם מעבד מזון על, יוגורט כפית לאט דרך מצנח מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה פעם אחת. תערובת כפית לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
תן לקיפאון המנגו לרכך קצת לפני ההגשה.