הקקאו המזרחי ההולנדי של ונדאג
מזרח Cocoan ההולנדי של Vandaag נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 205 גרם של שומן, וסך הכל 3745 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, אבקת ג'ינג'ר, אבקת חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת קקאו חם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס קקאו חם כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 16 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו כדורי בשר הודו המזרחית ההולנדית, עוגות קקאו הולנדיות, ו ארטיקים קקאו הולנדי עם קליפת קסם וניל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה רוצה לקשט עם קרם מוקצף kaffir-מייפל, לשים סירופ מייפל בצנצנת sealable עם עלי ליים קפיר להשרות במשך 24 שעות. לאחר infusing, להסיר עלי סיד ולהוסיף מייפל שמנת כבדה. שוט עם מיקסר חשמלי או במיכל שוט ISI. קצפת ניתן לאחסן, בקירור, לילה.
כדי להפוך את תערובת קקאו חם פיקנטי, להוסיף קקאו הולנדי, סוכר, אבקת חלב, סוכר חום, מלח, קאיין, קינמון, וג ' ינג ' ר לקערת ערבוב גדולה.
להקציף עד מעורב באופן שווה.
כדי להפוך את המשקה, חלב חם חם תערובת קקאו חריף בסיר בינוני, לטאטא כל הזמן עד חם מאוד.
הסר מהחום, להוסיף Drambuie ו Bols Genever.
מגישים בספל עם כפיר - מייפל קצפת אם תרצה.