הרביולי האהוב עליו עבור 2
אם יש לך בסביבה 30 דקות כדי לבלות במטבח, רביולי האהוב עליו המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו אפונה, בצל, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם הרביולי האהוב עליו, רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיקיו), ו רביולי בס ים מאיסקיה - - - רביולי הכל ' אישיטנה.
הוראות
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הפטריות, הבצל והפרושוטו בשמן עד שהירקות רכים.
הוסף מרווה; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה שמנת. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 8-10 דקות או עד להסמכה קלה.
מערבבים פנימה את האפונה, הגבינה,המלח והפלפל; מחממים.
מסננים רביולי; לזרוק עם רוטב.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רופינו פרוסקו העשוי מענבים אורגניים. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
![רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים של ויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.