קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות27
מגזין

הרוסי מס' 5: Num Banh Chok

הרוסי מס' 5: Num Banh Chok
Rosi # 5: Num Banh Chok עשוי להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, נבטי שעועית, קארי דגים וקוקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית מתכונים דומים: עוף וירקות קונגי (חונק), ביצת עין וייטנאמית מטוגנת Banh Mi מתכון (banh Mi Trung Op La) -", ו Bánh Mì.

הוראות

1
הקפאתי את השאריות).

מרכיבים

1פרח בננה, פרוס דק ספוג במים קרים עם מיץ לימון (לא היה לי)פרח בננה, פרוס דק ספוג במים קרים עם מיץ לימון (לא היה לי)200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נבטי שעועית (לא היה)נבטי שעועית (לא היה)2501 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם קוקוסקרם קוקוס2501 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ800דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות אורז דקות, מבושל אל דנטהאטריות אורז דקות, מבושל אל דנטה2smallsמלפפונים, לחתוך לגפרורים (חתכתי אותם)מלפפונים, לחתוך לגפרורים (חתכתי אותם)5שרימפס וורידיםקארי דגים ירוקים וקוקוס עם אטריות אורזקארי דגים ירוקים וקוקוס עם אטריות אורז300דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה דגים, עלומה (השתמשתי אמנון)פילה דגים, עלומה (השתמשתי אמנון)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב דגיםרוטב דגים5001 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי דגיםמלאי דגים12 כפיות אבקת שוםגלנגל מקולף וקצוץגלנגל מקולף וקצוץ4שיני שום, חצוישיני שום, חצוי4עלי ליים כפיר, פרוסים דק (השוק האסיאתי שלי היה עצוב למראה עלים באותו יום אז השתמשתי מיץ ליים)עלי ליים כפיר, פרוסים דק (השוק האסיאתי שלי היה עצוב למראה עלים באותו יום אז השתמשתי מיץ ליים)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'הדבק עשב לימוןהדבק עשב לימון200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבעולי למונגראס צעירים, כ -15 חתיכות, פרוסיםגבעולי למונגראס צעירים, כ -15 חתיכות, פרוסים5שרימפס וורידיםקליפה של חצי כפור סיד, קצוץ (השתמשתי גרידת ליים)קליפה של חצי כפור סיד, קצוץ (השתמשתי גרידת ליים)12 כפיות אבקת שוםסוכר כף ידסוכר כף יד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בוטנים קצוצים קלוייםבוטנים קצוצים קלויים5שרימפס וורידיםמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם5שרימפס וורידיםצ'ילי אדום ובזיליקום תאילנדי לקישוטצ'ילי אדום ובזיליקום תאילנדי לקישוט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כורכום טרי מקולף וקצוץ (אני קונה את זה בתפזורת להקפיא אותו עד שאני צריך את זה - כל כך הרבה יותר ארומטי ותוסס מאשר מיובש)כורכום טרי מקולף וקצוץ (אני קונה את זה בתפזורת להקפיא אותו עד שאני צריך את זה - כל כך הרבה יותר ארומטי ותוסס מאשר מיובש)2m מים שושן שורש, פרוס דק (לא היה)m מים שושן שורש, פרוס דק (לא היה)5שרימפס וורידיםמעכבישים לחבצלות מים על ידי חברים-בינלאומימעכבישים לחבצלות מים על ידי חברים-בינלאומי12 כפיות אבקת שוםקילוף וקצוץ קנה שורש קמבודי (לא היה לי)קילוף וקצוץ קנה שורש קמבודי (לא היה לי)1אוראו ממולאים כפוליםprahok (השתמשתי רסק שרימפס)prahok (השתמשתי רסק שרימפס)5שרימפס וורידיםזה אומר משהו.זה אומר משהו.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.