קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

הרטטוי של אבא

הרטטוי של אבא
המתכון של אבא Ratatouille יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. מתאבן זה יש 289 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה הוא אהב על ידי 956 אוכל וטבחים. אם יש לך פלפל טחון, סקווש, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בצל Sauté ושום: באמצעות מחבת תנור הוכחה גדולה מעל חום גבוה בינוני, בצל sauté ב 2 כפות של שמן זית עד שהם מתחילים לרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שום ומפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
Sauté קישואים: בעוד בצל ושום מתבשלים על אש נמוכה, חום 2 כפות של שמן זית במחבת אחרת על חום גבוה. ברגע שהשמן מתחיל לעשן, מוסיפים במהירות מספיק קוביות קישואים בבת אחת כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שמור על בישול על חום גבוה, ערבוב, עד קישואים הוא השחי קלות על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6
הסר קוביות קישואים, ולהוסיף אותם למחבת עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עבודה בקבוצות, לחזור על תהליך זה עד שכל קוביות קישואים בושלו.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
8
לטגן את הירקות הנותרים: לבשל את הדלעת הצהובה באותו אופן כמו הקישואים. הקפד להוסיף קצת שמן זית בין כל אצווה חדשה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
9
המשך עם הפלפלים, ואז קוביות החצילים, הוספת ירקות משחימים למחבת הבצל ברגע שהם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
עונה: כאשר כל הירקות (למעט העגבניות) הם השחמה במחבת עם הבצל, להגדיל את החום גבוה ומערבבים, לוודא שהם לא נדבקים לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים מלח לפי הטעם, יחד עם טימין, עלה דפנה, רוזמרין, ואת מלאי הירקות. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מניחים את המחבת בתנור 204°, ומבשלים, חשוף, במשך 30 דקות. לחלופין, אתה יכול לבשל אותם על הכיריים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מכינים את העגבניות: אם משתמשים בעגבניות טריות, מרתיחים מים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר את הגבעולים מעגבניות, וקרוס את התחתית עם סכין. לצלול את העגבניות לתוך מים רותחים במשך דקה או שתיים, עד העור מתחיל ליפול משם. לשטוף במים קרים ולהסיר את העור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
חותכים עגבניות חצי לאורכו, להסיר זרעים, קוצצים גס, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
הפוך זיגוג: לאחר הירקות היו בתנור במשך חצי שעה, להסיר מהתנור, לנקז ירקות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. חתיכות משחי נקי (אם בכלל) את החלק התחתון של מחבת עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להחזיר כל נוזל למחבת ולהפחית זיגוג עבה מעל חום בינוני גבוה. שמור על הוספת מיצים למחבת כפי שהם נגמרים של הירקות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שלב ירקות מבושלים עם עגבניות קצוצות: כאשר כל המיצים הופחתו, להחזיר ירקות למחבת הכבדה. בשלב זה ratatouille צריך להיות לח ומבריק, עם מעט מאוד נוזל. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1
הסר את עלה המפרץ, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. אם המשרתים כמנה בצד חם, לתת את ratatouille לעמוד במשך 10 דקות, רק מספיק כדי "לבשל" את העגבניות. ניתן להגיש את ratatouille בטמפרטורת החדר או בקירור ומחומם למחרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות