הריסה קינואה עם שרימפס וחומוס
הריסה קינואה עם שרימפס חומוס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שאלוט, שמן זית, מיץ מ-1 לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קערות דלורית ספירליות עם חריסה חומוס + קינואה, חומוס האריסה עם תרד, ו עוף צלוי עם חומוס האריסה (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות העונה שרימפס עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד בצד אחד, על 2 דקות, ואז להעיף ולבשל עד רק בקושי מבושל, 1 דקה יותר.
להסיר ולהניח בצד, באופן רופף כיסוי כדי לשמור על חם.
מחממים את השמן הנותר באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את השאלוט, קמצוץ מלח וכמון, ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מערבבים את האריסה באמצעות כף עץ, ולאחר מכן להוסיף את קינואה וטוסט קל עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את המרק, מתבלים בנדיבות עם מלח, ומתאימים את החום כדי לשמור על רתיחה פעילה במשך 9 דקות. מנמיכים את החום בינוני נמוך ומערבבים מלפפון, חומוס ושרימפס לחמם אותם דרך ולסיים בישול, על 2 דקות יותר. סיימי עם מיץ לימון וכוסברה טרייה והגשי.