השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סוזן Feniger של שומשום מצופה פריטר בננה עם ריבה קאיה קוקוס. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים מוגזים, שומשום, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו טוסט הקיה של סוזן פניגר, קאיה טוסט מרחוב סוזן פניגר, ו כופתאות התרד האוקראיניות של סוזן פניגר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ריבה: בסיר קטן, לשלב את חלב קוקוס ו 1/2 כוס הסוכר.
חותכים את קצה השורש את עלי הפנדה ולשטוף את העלים תחת מים זורמים קרים כדי להסיר כל לכלוך.
חותכים את pandan לחתיכות 4 אינץ ' כדי להתאים טוב יותר לסיר.
מוסיפים את הפנדה והמלח לתערובת חלב הקוקוס. מביאים את התערובת לרתיחה, דוחפים את עלי הפנדה לתוך החלב, ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות עד רך.
הסר מהחום ולתת את התערובת תלולה במשך 20 דקות, או עד pandan הוא מגניב מספיק כדי להתמודד עם הידיים החשופות.
משוך את עלי הפנדה מתוך המחבת וסוחט אותם על תערובת הקוקוס כדי לחלץ כמה שיותר טעם ונוזל ככל האפשר. השליכו את העלים והניחו את הנוזל בצד.
להביא 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני. בקערה נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, ואת הנותרים ½ כוס סוכר. לאט לאט לטאטא בתערובת קוקוס. מניחים את הקערה על הסיר של מים רותחים קלות ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד שהתערובת מתעבה, 15 עד 20 דקות. זה ייראה כמו זמן רב לפני שאתה רואה את כל התוצאות, אבל אז ברגע התערובת מתחילה להגדיר, זה הופך להיות קל לבשל יתר על המידה—אז להיזהר לא ללכת משם. המרקם צריך להיות כמו פודינג עבה.
יוצקים את התערובת לתוך מיכל נקי ולשים אותו במקרר כדי להתקרר.
עבור Fritters: בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח האורז, קמח לכל מטרה, סוכר, שומשום, ומלח. לאט לאט לטאטא במים נוצצים כדי ליצור את העקביות של בלילת פנקייק רופף.
מלא מחבת רחבה עם צדדים 3 אינץ ' (מחבת ברזל יצוק עובד הכי טוב) עם מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים. (זכור, השמן יתרחב ויתרומם כפי שהוא מתחמם.)
מחממים את השמן על חום בינוני במשך 4 עד 5 דקות, או עד טיפה של הבלילה צף מיד תרמומטר עמוק לטיגון רושם 350 מעלות.
מקלפים את הבננות וחותכים אותן לאורך לפרוסות ארוכות ודקות (בעובי 1/8 אינץ', בערך 4 פרוסות לבננה). (אם אתה משתמש בננות גדולות, לחתוך אותם לחצי אופקית ולאחר מכן לחתוך אותם לאורכו.) לטבול כל פרוסה בבלילה, לזרוק אותו לתוך השמן החם, ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד חום זהוב.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מגישים מיד, עם קערה של ריבה לטבילה.