קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס

השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סוזן Feniger של שומשום מצופה פריטר בננה עם ריבה קאיה קוקוס. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מים מוגזים, שומשום, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו טוסט הקיה של סוזן פניגר, קאיה טוסט מרחוב סוזן פניגר, ו כופתאות התרד האוקראיניות של סוזן פניגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ריבה: בסיר קטן, לשלב את חלב קוקוס ו 1/2 כוס הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חותכים את קצה השורש את עלי הפנדה ולשטוף את העלים תחת מים זורמים קרים כדי להסיר כל לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
חותכים את pandan לחתיכות 4 אינץ ' כדי להתאים טוב יותר לסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הפנדה והמלח לתערובת חלב הקוקוס. מביאים את התערובת לרתיחה, דוחפים את עלי הפנדה לתוך החלב, ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הסר מהחום ולתת את התערובת תלולה במשך 20 דקות, או עד pandan הוא מגניב מספיק כדי להתמודד עם הידיים החשופות.
6
משוך את עלי הפנדה מתוך המחבת וסוחט אותם על תערובת הקוקוס כדי לחלץ כמה שיותר טעם ונוזל ככל האפשר. השליכו את העלים והניחו את הנוזל בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להביא 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני. בקערה נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, ואת הנותרים ½ כוס סוכר. לאט לאט לטאטא בתערובת קוקוס. מניחים את הקערה על הסיר של מים רותחים קלות ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד שהתערובת מתעבה, 15 עד 20 דקות. זה ייראה כמו זמן רב לפני שאתה רואה את כל התוצאות, אבל אז ברגע התערובת מתחילה להגדיר, זה הופך להיות קל לבשל יתר על המידה—אז להיזהר לא ללכת משם. המרקם צריך להיות כמו פודינג עבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים את התערובת לתוך מיכל נקי ולשים אותו במקרר כדי להתקרר.
9
עבור Fritters: בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח האורז, קמח לכל מטרה, סוכר, שומשום, ומלח. לאט לאט לטאטא במים נוצצים כדי ליצור את העקביות של בלילת פנקייק רופף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מים מוגזיםמים מוגזים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קמח אורזקמח אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מלא מחבת רחבה עם צדדים 3 אינץ ' (מחבת ברזל יצוק עובד הכי טוב) עם מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים. (זכור, השמן יתרחב ויתרומם כפי שהוא מתחמם.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מחממים את השמן על חום בינוני במשך 4 עד 5 דקות, או עד טיפה של הבלילה צף מיד תרמומטר עמוק לטיגון רושם 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מקלפים את הבננות וחותכים אותן לאורך לפרוסות ארוכות ודקות (בעובי 1/8 אינץ', בערך 4 פרוסות לבננה). (אם אתה משתמש בננות גדולות, לחתוך אותם לחצי אופקית ולאחר מכן לחתוך אותם לאורכו.) לטבול כל פרוסה בבלילה, לזרוק אותו לתוך השמן החם, ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
14
מגישים מיד, עם קערה של ריבה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך