השעועית האפויה הטובה ביותר
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? השעועית האפויה הטובה ביותר יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם סוכר חום, מולסה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, שעועית אפויה, ו שעועית אפויה.
הוראות
לקטוף דרך השעועית ולהסיר כל חלוקי נחל.
מניחים שעועית במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
להעביר את השעועית לסיר גדול או קערה, להוסיף מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' ולתת להשרות לילה. השעועית תהיה rehydrate ו להתנפח להכפיל את גודלם.
מסננים ולשטוף את השעועית, ואז לשים בסיר. מכסים את השעועית במים מתוקים ומניחים על אש בינונית.
מוסיף את שאר החומרים, למעט בייקון. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ 25 דקות או עד השעועית הם מכרז אבל לא להתפרק.
מעבירים את השעועית ואת מרק לתנור 2 ליטר-צלחת בטוחה.
להניח פרוסות בייקון בשכבה אחת על גבי השעועית.
אופים בתנור f שחומם מראש 325 מעלות במשך 45 דקות עד 1 שעה לבשל את הבייקון.