התאנה של מאמא קיי משמרת עם טוויסט
התאנה של מאמא קיי משמרת עם טוויסט דורש מסביב 2 שעות ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-30 ומחירו 17 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 104 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לך צנצנות שימורים, תאנים, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמו תבלין זול. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו הקפונטה של אמא, הארנב המטוגן של לה מאמא, ו לא סלט הטונה של אמא שלך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בסיר גדול תאנים, סוכר, פרוסות לימון וג ' לטין תות.
בואו לעמוד במשך שעה 1. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות למניעת צריבה, עד שהקצף נעלם והשימורים מסמיכים, 25 עד 40 דקות.
לעקר צנצנות ומכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את שימורי התאנה לצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוי כדי להסיר בועות אוויר. נגבו את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, ואת בורג על הטבעות.
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך במים. מביאים לרתיחה ומורידים צנצנות למים הרותחים בעזרת מחזיק. השאירו רווח בגודל 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים עוד מים רותחים במידת הצורך כדי להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר ומעבדים למשך 10 דקות.
מוציאים את הצנצנות מהסיר ומניחים על משטח מכוסה בד או עץ, במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה, עד להתקררות. ברגע מגניב, לחץ על למעלה של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי את חותם הוא הדוק (מכסה לא לנוע למעלה או למטה בכלל). אחסן באזור קריר וחשוך, והמתן לפחות 2 ימים לפני הפתיחה.