התאנה של פלסטף ופרושוטו פנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תאנה של Falstaff ו Prosciutto פנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, שאלוט, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Pink Prosciutto Penne, פנה עם פרושוטו, עגבניות וקישואים, ו פנה עם קרם פרמזן ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה והשמן במחבת חתוכה בינונית על חום בינוני עד שהחמאה נמסה. מטגנים את השאלוט עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את היין ואת התאנים ומבשלים עד שהיין נספג והתאנים רכות, כ-8 דקות. מערבבים את המניה ומבשלים, מכוסה, במשך כ 7 דקות.
הסר מהחום ולתת מנוחה, מכוסה, בזמן שאתה מכין את פנה על פי הוראות החבילה.
מסננים וזורקים עם רוטב התאנה.
מגישים את פנה עם פרושוטו, פרמזן, וקמצוץ אגוזי פיסטוק ופלפלים ורודים.