קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

התענג הכי טוב שאי פעם היה לי

התענג הכי טוב שאי פעם היה לי
אם יש לך כורכום הקרקע, חומץ מזוקק, מלפפונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-10 דקות. . נסו להתענג על הקיץ: מתוק ותבלינים תירס, התענג הכי טוב שאי פעם היה לי, ו התענגות Southwest (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגררים את המלפפונים והבצל לתוך קערה גדולה באמצעות חורים גדולים של פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים מלח כבישה על החלק העליון. לכסות בחוזקה, ולאפשר לנוח בטמפרטורת החדר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
לסחוט כמה שיותר נוזל מתוך תערובת מלפפון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4
לטאטא יחד את הסוכר, קמח, כורכום, זנגביל, וזרע סלרי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
כורכוםכורכום
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחממים את החומץ והמים בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
לטאטא בתערובת הסוכר עד חלקה. מערבבים בתערובת המלפפון. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התענג לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים צנצנות ליטר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר