התענגות רבותי & ביצים מקושקשות
אם יש לכם חמאה, הנאה של ג'נטלמן, שטוחהפטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. התענגות רבותיי, ביצים מקושקשות, איך לעשות ביצים מקושקשות / ביצה s, ו הכי טוב ביצים מקושקשות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לנצח את החמאה ג ' נטלמנים להתענג יחד עם כף עץ עד מעורבב היטב. מקציפים את הביצים קלות מתבלים עם פלפל, אבל לא מלח. להמיס ידית של חמאה במחבת וקצה בביצים.
תן להם לבשל כמה שניות, ואז לערבב, עדיין על החום, עד creamily מקושקשת.
כאשר הביצים פשוט לא עשו בדיוק, לקחת אותם מהחום ומערבבים עוד ידית נדיבה של חמאה. (זהו טריק שימושי אם אתה עושה ביצים מקושקשות לארוחת בוקר מדי: הוספת חמאה נוספת, או כף מלאה של שמנת, מביא את הטמפרטורה למטה פירושו הביצים לא לבשל יתר על המידה בדרך לשולחן.) חמאה הטוסט עם חמאה מתובלת בטעם ג ' נטלמני, העליון עם הביצים.
חותכים לאצבעות, מפזרים מעט פטרוזיליה ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע
ביצים מקושקשות עובדות ממש טוב עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. הבוטגה פרוסקו גולד עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
בוטגה פרוסקו גולד
Bottega Gold הוא דוק פרוסקו, שהושג על ידי ייניפיקציה של ענבי גלרה, גדל על גבעות טרוויזו. בזכות בקבוק הזהב המובהק שלה הוא הוגדר כ"זוהר נוצץ".בהיר, קש צהוב, perlage קנס מתמשך. זר הוא טיפוסי ומעודן עם פירות (תפוחים ירוקים, אגס, פירות הדר) ופרחים (פרחים לבנים, שיטה, ויסטריה שושן של העמק) הערות, מרווה ותבלינים בגימור. רך, הרמוני ואלגנטי, עם גוף רזה ועם חומציות תוססת אך מאוזנת.