המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקה, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו אמפנדס פטריות מטוגנות, מרק פטריות מטוגנות, ו אמפנדס פטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים פטריות ובצלצלים. לטגן 6 עד 7 דקות או עד פטריות לשחרר לחות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מפזרים מלח ופלפל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מפזרים קמח, ערבוב פטריות מעיל; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים שרי, מרק בשר, טרגון; מבשלים, חשוף, 10 עד 15 דקות או עד הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה