עוף של טייס אנדרסון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפל קאיין, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: כנפי העוף הקאריביות של סאני אנדרסון, דבש קל בגריל של סאני אנדרסון-עוף דיז'ון, ו גזר אנדרסון.
הוראות
1
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את הסיר כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חום מעל חום בינוני עד שמדחום עמוק-טיגון מוכנס לתוך השמן מגיע 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
קו מגש גיליון עם מתלה קירור חוט. חותכים עוף לחתיכות 2 אינץ'. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, קאיין, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. בשקית נייר, לנער יחד מלח, פלפל, קמח קורנפלור. טובלים את העוף בקבוצות, תחילה בתערובת ביצים, ולאחר מכן בתערובת הקמח וללחוץ למעיל. הגדר על מתלה חוט ולתת לשבת 10 דקות. בעוד העוף נח, להכין רוטב. במחבת סאוט צדדית ישר גדול לשלב גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, סוכר חום, חמאה, פתיתי פלפל חמים ורוטב ווסטרשייר. מערבבים, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד מעובה, 5 עד 8 דקות. בזהירות במקום עוף בשמן חם ומטגנים עד זהב ופריך, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
דיאט קרם סודה
גרידה כתומה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים למחבת הטחון עם הרוטב וזורקים עד שמצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר למגש ומגישים על אורז סוער.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
בסיר בינוני, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים שום ואורז ו לטגן 4 דקות, ערבוב, כך אורז טוסטים ואת השום מבשל.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מוסיפים את מרק העוף לתערובת האורז, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
הסר מהחום ולתת לשבת מכוסה עוד 5 דקות. מערבבים את הבוטנים, בצל ירוק, ומלח ופלפל, לפי הטעם. אורז יכול להתבצע 1 יום קדימה, ולאחר מכן התחמם בשילוב עם מרכיבים אחרים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)