קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

וגוגרס

וגוגרס
גוגרס הוא צמחוני הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 50 מנות עם 25 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פול אפי, חרדל דיז'ון, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: גוג'רס, גוג'רס, ו וגוגרס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מחממים את החלב והחמאה בסיר בינוני-גדול על אש בינונית-גבוהה. כשהתערובת מתבשלת והחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות לייבוש התערובת. מכבים את האש ומערבבים עוד קצת כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מקציפים היטב לשילוב כל ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. מערבבים פנימה את הגבינה, החרדל והקאיין ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מעבירים את התערובת לשקית מאפה עם קצה רגיל גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
צינור את התערובת על דף עוגיות מרופד בנייר קלף בשורות נשיקות, בקוטר של כ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
החלק את כל הבליטות בעזרת קצה אצבע טבול בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
8
(ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו עד 8 שעות מראש ולקרר, או להקפיא עד שבוע. להפשיר בטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
9
אופים במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות עד להזהבה, בערך 8 עד 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק