תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין פיתה מיני בורגר וגי עם רוטב יוגורט מלפפון בבית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 331 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמן זית, פלפל, פירורי לחם פנקו ואבקת צ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 82% , המנה הזו אדירה. מתכונים דומים: כיסי פיתה של כדורי הודו עם רוטב יוגורט מלפפונים , כריכי פיתה עוף ומלפפון יווני עם רוטב יוגורט , וכריכי פיתה יוונית חמים עם רוטב הודו ורוטב מלפפון-יוגורט .
הוראות
1
למיני המבורגרים צמחוניים: מביאים 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף, לזילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס יוגורט יווני ללא שומן
2
מוסיפים את הקינואה, מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים עד שהמים נספגים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3
מוציאים את הקינואה מהסיר ומורחים על תבנית עם נייר אפייה. מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
טוחנים חצי קופסת קנליני בקערה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים 1/4 כוס מהקינואה המבושלת (שמרו את השאר לפעם אחרת), מחית הקנליני, הקנליני השלם שנותר, תירס, פנקו, כוסברה, מלח, אבקת צ'ילי, כמון, שום, פלפל ומיץ לימון בקערה גדולה .
מרכיבים שתצטרך
קינואה מבושלת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עבור מוסיף שומן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים עד שהתערובת מתאחדת. יוצרים 8 קציצות קטנות, כ-2 אונקיות כל אחת. מקררים את הקציצות במשך 15 דקות להתמצקות.
7
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. מבשלים את הקציצות עד להזהבה, 5 עד 8 דקות לכל צד.