תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין פיתה מיני בורגר וגי עם רוטב יוגורט מלפפון בבית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 331 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמן זית, פלפל, פירורי לחם פנקו ואבקת צ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 82% , המנה הזו אדירה. מתכונים דומים: כיסי פיתה של כדורי הודו עם רוטב יוגורט מלפפונים , כריכי פיתה עוף ומלפפון יווני עם רוטב יוגורט , וכריכי פיתה יוונית חמים עם רוטב הודו ורוטב מלפפון-יוגורט .
הוראות
1
למיני המבורגרים צמחוניים: מביאים 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף, לזילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס יוגורט יווני ללא שומן
2
מוסיפים את הקינואה, מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים עד שהמים נספגים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3
מוציאים את הקינואה מהסיר ומורחים על תבנית עם נייר אפייה. מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
טוחנים חצי קופסת קנליני בקערה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מסוכרים נוספים
5
מוסיפים 1/4 כוס מהקינואה המבושלת (שמרו את השאר לפעם אחרת), מחית הקנליני, הקנליני השלם שנותר, תירס, פנקו, כוסברה, מלח, אבקת צ'ילי, כמון, שום, פלפל ומיץ לימון בקערה גדולה .
מרכיבים שתצטרך
קינואה מבושלת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
6
מערבבים עד שהתערובת מתאחדת. יוצרים 8 קציצות קטנות, כ-2 אונקיות כל אחת. מקררים את הקציצות במשך 15 דקות להתמצקות.
7
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. מבשלים את הקציצות עד להזהבה, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
מניחים 2 קציצות בתוך כל פיתה, מעליהן כף רוטב יוגורט מלפפונים, מעט חסה ועגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1/4 כוס יוגורט תות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
2
מגישים בזמן על המכונה האליפטית.
3
מערבבים בקערה קטנה את המלפפונים, היוגורט, מיץ הלימון, הטחינה, הסוכר, השום.