והסלק ממשיך.
והסלק ממשיך יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך כרישה, שמן זית, רוזמרין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלק וסלק ירוק / גבינת פטה / ריקוטן, ו חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים.
הוראות
מקום סלק, כרישה כרוב ניצנים על מחבת גיליון ומפזרים 2-3 כפות שמן זית ורוזמרין. מתבלים במלח ופלפל ואז, באמצעות ידיים, זורקים ירקות למעיל.
אופים במשך 20-25 דקות או עד ירקות הם מזלג מכרז.
בעוד ירקות נצלים, לעשות ממרח גבינה: מערבבים גבינת עיזים, עירית, chervil ושום בקערה קטנה.
להוסיף עד 1 כף חלב - זה כדי להפוך את התערובת להפיץ. מתבלים במלח ופלפל בתוספת קורטוב של שמן זית. תניח בצד.
הכן את קרום פילו: מניחים גיליון אחד של בצק על מחבת משומנת (או פיצה) וסדין מברשת לחלוטין עם חמאה מומסת.
מניחים את גיליון הבצק הבא על גבי, מברשת עם חמאה וחזור עם הבא 7 גיליונות של בצק (יהיה לך אחד הנותרים.)
מניחים את גיליון הבצק הסופי על גבי ומברישים רק את הקצוות החיצוניים עם חמאה (הפוך על גבול 3 אינץ'.)
מורחים את תערובת הגבינה באמצע, להיות בטוח שהגבינה נוגעת בגבול החמאה. כאשר ירקות סיימו קלייה לארגן על גבי גבינה, להיות בטוח שהם שכבה אפילו, ולאחר מכן לקפל את הקצוות של הבצק מעל מילוי (כדי לצרף חלקית את הירקות והגבינה.) אתה יכול להפוך את הקפל הזה מפואר או לשמור אותו בצורה מרובעת - הבחירה שלך.
מברשת בצק עם חמאה נוספת ואופים במשך 25 דקות או עד מאפה הוא חום זהוב.